Μειώθηκαν οι πιθανότητες συμμετοχής του Μπουμσόνγκ με ΑΕΚ
Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη, καθώς ο γάλλος κεντρικός αμυντικός δεν κατάφερε να προπονηθεί τη Δευτέρα. Με ίωση ο Τζόρβας αλλά έτσι και αλλιώς ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια των «πρασίνων»...
Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη, καθώς ο γάλλος κεντρικός αμυντικός δεν κατάφερε να προπονηθεί τη Δευτέρα.
Ο γάλλος αμυντικός έχει σφίξιμο στη γάμπα και για ακόμη μία μέρα ακολούθησε θεραπεία, με την ελπίδα πως θα είναι έτοιμος μέχρι την Τετάρτη.
Κάτι τέτοιο, ωστόσο, φαντάζει απίθανο με τις υπάρχουσες συνθήκες. Ο Μπουμσόνγκ δεν προπονήθηκε ούτε τη Δευτέρα και όλα θα κριθούν στην προπόνηση της Τρίτης.
Είναι δεδομένο πως ακόμη και με μία προπόνηση ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα συμπεριλάβει στην αποστολή τον γάλλο αμυντικό και γι` αυτό θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα μπορέσει τελικά να τον χρησιμοποιήσει.
Στην προπόνηση της Δευτέρας στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα και ακολούθως εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε τρία γκρούπ.
Στη συνέχεια όσοι ξεκίνησαν στον αγώνα της 20ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε με περιορισμούς σε μικρό χώρο.
Ακόμα, οι Σεϊταρίδης και Γκαρσία υποβλήθηκαν σε θεραπεία, ενώ ο Τζόρβας απουσίασε λόγω ίωσης. Πάντως από την τελευταία απουσία δεν προβληματίστηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καθώς όπως όλα δείχνουν και πάλι θα αγωνισθεί ο Καρνέζης.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι, χάρη στην οποία καπάρωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.
Στο Κατοβίτσε της Πολωνίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της τελικής φάσης του ΕURO 2026 Γυναικών, η οποία θα διεξαχθεί 3-20 Δεκεμβρίου σε 5 διαφορετικές χώρες.