Η 26η Ιανουαρίου του 2011 θα είναι μία ξεχωριστή ημέρα για τον Νάτσο Σκόκο. Και αυτό γιατί η σύζυγος του Αργεντινού άσου έφερε χθες στο κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο Σκόκο πήρε άδεια και δνε προπονήθηκε για να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του και όπως ήταν φυσικό έπλεε σε πελάγη ευτυχίας.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Ολυμπιακός έδωσε «πανηγυρικό» τόνο στην επικράτησή του στην Τρίπολη επί του Αστέρα, καθώς στο 59ο λεπτό ο Ζέλσον Μαρτίνς έκανε το 3-0 για τους ερυθρόλευκους. Δείτε το βίντεο.
Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Αστέρα και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά από 45 μέρες – Γκαρθία (3’), Ταρέμι (27’) και Ζέλσον (59′) τα γκολ, μεγάλη εμφάνιση από τον Ποντένσε που είχε συμμετοχή και στα τρία τέρματα των Πειραιωτών.