Εισιτήριο για τα προημιτελικά κέρδισαν Σάλκε και Χόφενχαϊμ
Στους «8» του Κυπέλλου Γερμανίας προκρίθηκε η Σάλκε, που επικράτησε με 1-0 της Αουγκσμπουργκ με γκολ του Φαρφάν στο 84ο λεπτό. Στα προημιτελικά του DFB Pokal και η Χόφενχαϊμ, μετά το 2-0 επί της Γκλάντμπαχ.
Στους «8» του Κυπέλλου Γερμανίας προκρίθηκε η Σάλκε, που επικράτησε με 1-0 της Αουγκσμπουργκ με γκολ του Φαρφάν στο 84ο λεπτό. Στα προημιτελικά του DFB Pokal και η Χόφενχαϊμ, μετά το 2-0 επί της Γκλάντμπαχ.
Αν και τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Αουγκσμπουργκ, ομάδα της β’ κατηγορίας, η Σάλκε κέρδισε με 1-0 και πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου. Για λίγα μόνο λεπτά αγωνίστηκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που αντικατέστησε τον Εντού στο 89′.
Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις κύλησε το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με την Σάλκε να έχει την κατοχή αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες για γκολ, με μοναδικές εξαιρέσεις κάποιες… εμπνεύσεις του Ραούλ.
Την λύση για την ομάδα του Φελίξ Μάγκατ έδωσε στο 84′ ο Φαρφάν, που ολοκλήρωσε ιδανικά την ωραία ενέργεια και πάσα του Ραούλ και έγραψε το 1-0, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του.
Ευκολότερο το έργο της Χόφενχαϊμ, που κλείδωσε από νωρίς την νίκη απέναντι στην Γκλάντμπαχ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Το σκορ άνοιξε ο Σίγκουρντσον στο 35ο λεπτό και στο 63′ ο Μπα διαμόρφωσε το 2-0, αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό.
Τα αποτελέσματα της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου (φάση των «16»)