«Πλήρης είναι η εγκατάλειψη του υγρότοπου του Σχινιά στον Μαραθώνα που χρόνο με το χρόνο παρουσιάζει ολοένα και πιο θλιβερή εικόνα. Αν και έχει χαρακτηριστεί «Εθνικό Πάρκο» και ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο προστατευόμενων περιοχών «Natura 2000″, ο υγρότοπος είναι πνιγμένος από τα σκουπίδια και τα μπάζα, οι λαθροκυνηγοί δρουν ανενόχλητοι και τα περισσότερα παρατηρητήρια πουλιών, που έχουν δεχτεί τις επιθέσεις βανδάλων, έχουν γίνει πολύ επικίνδυνα για τους επισκέπτες. Ο φορέας διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου και ο Δήμος Μαραθώνα έχουν μείνει απλοί θεατές στη συνεχή υποβάθμιση ενός από τα τελευταία εναπομείναντα οικοσυστήματα της Αττικής. Παραθέτω ενδεικτικά λίγες πρόσφατες φωτογραφίες από τον υγρότοπο.»
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.