Παραστάσεις σύγχρονου χορού στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
To Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης προσκαλεί και παρουσιάζει στο ελληνικό κοινό τρεις ομάδες Σύγχρονου Χορού από το Ισραήλ, σε τρεις διαφορετικές χορογραφίες, που αποτυπώνουν τους προβληματισμούς και την πολυμορφία της σύγχρονης ισραηλινής σκηνής. Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 17 Νοεμβρίου και ολοκληρώνονται στις 28 του ίδιου μήνα.
To Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης προσκαλεί και παρουσιάζει στο ελληνικό κοινό τρεις ομάδες Σύγχρονου Χορού από το Ισραήλ, σε τρεις διαφορετικές χορογραφίες, που αποτυπώνουν τους προβληματισμούς και την πολυμορφία της σύγχρονης ισραηλινής σκηνής.
Οι χορογράφοι Αρκάντι Ζάιντες με το Quiet και οι Νιβ Σάινφελντ και Όρεν Λαόρ με το Post-Martha παρουσιάζουν για πρώτη φορά δουλειά τους στην Ελλάδα, ενώ η Γιασμίν Γκόντερ επιστρέφει με τη νέα της δυναμική χορογραφία Love Fire.
Από την Τετάρτη 17 έως την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στο Θέατρο του Ιδρύματος οι ταλαντούχοι και βραβευμένοι χορογράφοι θα μας παρουσιάσουν τους προβληματισμούς τους για τις συγκρούσεις και τη κοινωνική κατάσταση στη χώρα, τον τρόπο που μπορεί να αποδοθεί ένα κλασικό σύγχρονο θεατρικό έργο σε μία παράσταση χορού, τις σημερινές σχέσεις ανάμεσα στα δύο φύλα.
Τρεις νέες παραγωγές με διαφορετικές καλλιτεχνικές γλώσσες, χιούμορ, τόλμη, ποιητική διάθεση, χορευτική δεινότητα, ανατροπές, εντάσεις και εκρήξεις και πάνω από όλα ένα φρέσκο χορογραφικό λεξιλόγιο που σίγουρα θα απολαύσουμε και θα εμπλουτίσει τις γνώσεις μας στο σύγχρονο χορό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλεξάνδρεια: Λύκοι κάνουν βόλτα έξω από σπίτια – Βίντεο ντοκουμέντο
- Παραίτηση – βόμβα της επικεφαλής της OpenAI Robotic – Ο ρόλος του Πενταγώνου
- ΑΟ Θύρας – Πανιώνιος 1-3: Οι «κυανέρυθρες» σήκωσαν το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας τους
- Μουκουντί: «Είναι σημαντική η νίκη, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο κόντρα στην ΑΕΛ»
- Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Ο Μαρμούς «έστειλε» τους «Πολίτες» στους «8» του FA Cup
- Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 0-1: «Διπλό» τίτλου για τη «Μπάρτσα» με οδηγό τον Γιαμάλ
- Τζόρτζια Μελόνι: Η Ιταλία αναπτύσσει φρεγάτα στην Κύπρο
- Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: 5 γυναίκες που σημάδεψαν την ιστορία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 0θ.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/raul-escobar-xP2-OoPaz6k-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442