Ένας 41χρονος γιατρός-ουρολόγος συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση και απάτη. Είχε προηγηθεί καταγγελία συγγενούς ασθενή του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος» -στο οποίο εργαζόταν παλαιότερα ο 41χρονος ότι ο συγκεκριμένος γιατρός της ζήτησε 600 ευρώ για να μεσολαβήσει προκειμένου ο πατέρας της να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση νωρίτερα από ό,τι κανονικά προβλεπόταν. Η γυναίκα μετά την καταγγελία έκλεισε ραντεβού με τον γιατρό στο νοσοκομείο και μόλις εκείνος παρέλαβε τα χρήματα, τα οποία είχαν προσημειωθεί από αστυνομικούς, συνελήφθη. Ο 41χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας