
Μικρά κέρδη στο Χρηματιστήριο της Αθήνας την Πέμπτη
Mε μικρή άνοδο έκλεισε τελικά η χρηματιστηριακή αγορά, με τον Γενικό Δείκτη να διαμορφώνεται στις 1.471,04 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,30%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 99,149 εκατ. ευρώ.
Mε μικρή άνοδο έκλεισε τελικά η χρηματιστηριακή αγορά, με τον Γενικό Δείκτη να διαμορφώνεται στις 1.471,04 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,30%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 99,149 εκατ. ευρώ.
H μετοχή της Εθνικής Τράπεζας υποχώρησε σε ποσοστό 0,83%, στα 7,17 ευρώ. Από τις μετοχές του δείκτη της υψηλής κεφαλαιοποίησης με σημαντικές απώλειες έκλεισαν οι μετοχές του ΤΤ (-3,07%), της MIG (-2,47%) και των ΕΛΠΕ (-2,12%).
Αντιθέτως με σημαντικά κέρδη έκλεισαν οι μετοχές της Eurobank (+4,74%), της Atebank (+2,20%) και της Alpha Bank (+2,45%).
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο 0,16%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο 0,27% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε οριακή πτώση 0,03%.
Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες των Τροφίμων +1,92% και των Κατασκευών +1,93%.
Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσίασαν οι δείκτες του Εμπορίου -3,92% και της Υγείας -2,76%.
Συνολικά, 67 μετοχές κινήθηκαν ανοδικά, 91 πτωτικά και 56 παρέμειναν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Unibios +10%, MIG Real Estate +9,86%, Νεώριο +8,75% και Μedicon +8,26%.
Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Q&R -20%, ΝΕΛ -15,38%, Altec -11,11% και Imperio -9,76%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κουβέιτ: Συνετρίβη αμερικανικό μαχητικό F-15 – Καπνός υψώνεται στην περιοχή που βρίσκεται η πρεσβεία των ΗΠΑ
- Ψάχνει αντίδραση και… διπλό στην Ποντγκόριτσα η Εθνική
- Το 18,8% των επιχειρήσεων στην Ελλάδα εξακολουθεί να μην διαθέτει καμία γυναίκα σε ηγετική θέση
- «Μαμά, πώς ήσουν τη δεκαετία του ’90;» – Η Ντρου Μπάριμορ θυμάται την πιο ατίθαση φάση της
- Μάβερικς – Θάντερ 87-100: «Πάτησε» με 30άρα το Ντάλας ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ (vids)
- Αλεξάνδρα Αϊδίνη: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά, κανείς δεν γνώριζε την εγκυμοσύνη της
- Drone Strike Hits British RAF Base in Cyprus
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/brennan-wolf-5ZTesI4UxpY-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442