Τιμωρία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Νοεμβρίου ζητά η Αλ.Παπαρήγα
Να τιμωρήσουν το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ στις εκλογές του Νοεμβρίου και να ανεβάσουν τα ποσοστά των υποψηφίων που στηρίζει το ΚΚΕ, ζήτησε η Αλέκα Παπαρήγα κατά την ομιλία της προς τους εργαζόμενους στο ορυχείο λιγνίτη «Κύριο Πεδίο» της ΔΕΗ στην Κοζάνη. Επισήμανε δε ότι ούτε η αποχή από τις εκλογές είναι λύση.
Να τιμωρήσουν το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ στις εκλογές του Νοεμβρίου και να ανεβάσουν τα ποσοστά των υποψηφίων που στηρίζει το ΚΚΕ, ζήτησε η γενική γραμματέας του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα κατά την ομιλία της προς τους εργαζόμενους στο ορυχείο λιγνίτη «Κύριο Πεδίο» της ΔΕΗ στην Κοζάνη.
«Αν επαναληφθεί με μικρές αυξομειώσεις το εκλογικό αποτέλεσμα του Οκτώβρη 2009, θα είναι σαν να σβήνει ο λαός ό,τι έγινε και πριν το 2009 και μετά. Κοιτάξτε, η ψήφος μετράει μόνο που τη ρίχνεις. Δεν μετράει το αν τη ρίχνεις βλαστημώντας ή βρίζοντας ή λέγοντας »άντε, σου δίνω άλλη μια ευκαιρία»», είπε η κ. Παπαρήγα.
Επισήμανε ότι ούτε η αποχή από τις εκλογές είναι λύση.
«Η αποχή είναι στήριγμα της σημερινής κατάστασης. Δεν πιάνει τόπο, ούτε θα φιλοτιμηθούν να πουν ότι ο λαός δεν ψηφίζει, άρα να αλλάξουμε πολιτική. Σκασίλα τους μεγάλη, μετράει τι ψηφίζεις», τόνισε και πρόσθεσε:
«Αυτό που θα τους τρομάξει και θα τους προβληματίσει είναι οι ψήφοι, τα ποσοστά και τα αποτελέσματα στις εκλογές του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που πρωταγωνιστικά στηρίζει το ΚΚΕ»
Παρατήρησε, ακόμα, ότι το σύστημα κρύβει κι άλλες «παγίδες», όπως είναι οι ανεπίσημοι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, προκειμένου να μη διοχετευθεί αλλού η δυσαρέσκεια και στο δεύτερο γύρο να υπάρξει πάλι συσπείρωση.