Αποστολές εκτός έδρας προβλέπει το πρόγραμμα της 3ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που αγωνίζονται σε Καβάλα και Σέρρες αντίστοιχα. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ο Άρης δοκιμάζεται στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο.
Αποστολές εκτός έδρας προβλέπει το πρόγραμμα της 3ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που αγωνίζονται σε Καβάλα και Σέρρες αντίστοιχα.
Ο πρωταθλητής θα έχει πιο δύσκολο έργο, καθώς θα αντιμετωπίσει στην Καβάλα την τοπική ομάδα και θέλει μόνο τη νίκη για να συνεχίσει την πορεία του προς την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και να αφήσει πίσω του την εφιαλτική βραδιά με την Μπαρτσελόνα στο τσάμπιονς λιγκ.
Δύσκολη αποστολή θα έχει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά στις Σέρρες, κόντρα στον Πανσερραϊκό, ενώ στο Ολυμπιακό στάδιο η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη.
Φαβορί για τους τρεις βαθμούς είναι και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα υποδεχθεί στην Τούμπα τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον (θριαμβευτή επί της Ατλέτικο Μαδρίτης) Αρη.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα έχει ως εξής: ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 17:15 Εργοτέλης-Ξάνθη Παγκρήτιο Στάδιο –NOVA– 17:15 Ηρακλής-Λάρισα Καυτανζόγλειο Στάδιο –NOVA– 19:30 Καβάλα-Παναθηναϊκός Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» –NOVA– ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 16:00 Κέρκυρα-Ατρόμητος Παμπελοποννησιακό Στάδιο 18:15 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου Γήπεδο Τούμπας –NOVA– 18:15 Πανιώνιος-Άρης Γήπεδο Νέας Σμύρνης –NOVA– 18:15 Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Δημοτικό γήπεδο Σερρών –NOVA– 20:30 ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης ΟΑΚΑ –NOVA–
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας