Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε σήμερα πιστοποιητικά συμμετοχής στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 σε Πανελλήνιο, Περιστέρι και Ηλυσιακό. Ο έλεγχος των δικαιολογητικών για τις τρεις ομάδες, πλέον, που δεν έχουν πάρει πιστοποιητικό, ΑΕΚ, Ηρακλή και Μαρούσι, θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, η ΕΕΑ χορήγησε σήμερα πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α2 κατηγορία στο ΤΑΚ Α.Ο.Ρέθυμνο, ενώ θα εξετάσει τα δικαιολογητικά συμμετοχής των ΚΑΕ Τρίκαλα, Ολύμπια Λάρισας και του ΤΑΚ Κόροιβος Αμαλιάδας, στις 24 Σεπτεμβρίου. Οσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες της Α2, που είναι ερασιτεχνικές, δεν απαιτείται πιστοποιητικό συμμετοχής.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Ο Ιταλός αμυντικός έκανε πολύ σκληρό τάκλιν στον Αργεντίνο μέσο των πειραιωτών, αλλά ο Βέλγος διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Παναθηναϊκού
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχα παράπονα από την αναποτελεσματικότητα των παικτών του στο ντέρμπι με τον Άρη, κάνοντας λόγο για αναξιοποίητες ευκαιρίες που είχε ο ΠΑΟΚ.