Ξενοδοχείο «Καλλιστώ» στο Λεβίδι Αρκαδίας
Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που συνδυάζει την παράδοση, την πολυτέλεια, την τέχνη και την Αρκαδική ιστορία. Αλλά πως συνυπάρχουν όλα αυτά; Σε μία έκταση δύο στρεμμάτων στο γραφικό χωριό Λεβίδι δήμιουργήθηκε ένα ξενοδοχείο, αλλά και ένα Μουσείο Αρκαδικής Τέχνης και Ιστορίας.
Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που συνδυάζει την παράδοση, την πολυτέλεια, την τέχνη και την Αρκαδική ιστορία. Αλλά πως συνυπάρχουν όλα αυτά; Σε μία έκταση δύο στρεμμάτων στογραφικό χωριόΛεβίδι δήμιουργήθηκε ένα ξενοδοχείο, αλλά καιέναΜουσείο Αρκαδικής Τέχνης και Ιστορίας.
Το Μουσείο φιλοξενεί τη Συλλογή του Γιώργου Ι. Χριστοδουλόπουλου, που είναι και ο ιδρυτής του Μουσείου. Η συλλογή περιλαμβάνει σχέδια και χαρακτικά, Ευρωπαίων και Ελλήνων καλλιτεχνών, που χρονολογούνται από τον 16ο αιώνα, μικρά γλυπτά, ιστορικές φωτογραφίες, νομίσματα, χαρτονομίσματα, εκδόσεις τέχνης και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα.
Το ξενοδοχείο μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα μικρά συνέδρια, συνεστιάσεις και συναντήσεις ομάδων.
Διαμονή
Θα φιλοξενηθείτε σε 14πολυτελή δωμάτια μεπαλιά έπιπλααλλά και με όλη τη σύχρονη τεχνολογία:τηλεόραση, DVD player, σύνδεση στο ίντερνετ, κουζίνα, μεγάλο μπάνιο,αυτόνομη θέρμανση και κλιματισμό.
Στους κοινόχρηστους χώρους υπάρχει τζάκι, μπαρ με θέα και αίθουσα πρωινού όπου θα απολάυσετε πλούσιο πρωινό, με παραδοσιακά αρκαδικά προϊόντα όπως, μέλι ελάτης, φρούτα, ξηρούς καρπούςκαι άλλα εδέσματα. Και δεν θα χρειαστεί να βιαστείτε αφού το πρωινό προσφέρεταιμέχρι να ξυπνήσει και ο τελευταίος φιλοξενούμενος.
Δραστηριότητες
Στο συγκρότημα θα βρείτεγυμναστήριο,σάουνες,αίθουσα προβολών και βιβλιοθήκη-αναγνωστήριο. Η περιοχήπροσφέρεται για πλήθος δραστηριοτήτων όπως σκι στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου που βρίσκεται σε απόσταση 15χλμ, πεζοπορία, ράφτινγκ καιδιαδρομές 4Χ4. Επίσηςμπορείτε να κάνετε εκδρομες στα κοντινά ιστορικά χωριά όπως ηΔημητσάνα, η Στεμνίτσα και ηΒυτίνα.
in.gr Αγροτουρισμός
- Κακοκαιρία Byron: Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες – Κόκκινος συναγερμός για πολλές περιοχές
- Αυτές οι δύο τροφές είναι οι πιο απολαυστικές «ασπίδες» για την καρδιά
- Ρεύμα: Τα νέα πορτοκαλί τιμολόγια και πότε μας συμφέρουν
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση-ξέπλυμα των επιδοτήσεων
- Κρήτη: Στεγνώνει ο κάμπος της Μεσαράς
- Stranger Things:: Η 5η σεζόν σπάει όλα τα ρεκόρ
- Σχέσεις: Πόσο καλό είναι ο σύντροφός σου να είναι και ο κολλητός σου;
- Χρήματα; Ποιο πορτοφόλι; Η Gen Z ζει μόνο με το κινητό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442