Το όνομα του Ράιαν Γκιγκς περιλαμβάνεται μεταξύ των υποψηφίων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Ουαλίας, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου και συγκεκριμένα της εφημερίδας «Daily Mail». Το «διαζύγιο» με τον νυν και επί μία εξαετία προπονητή της εθνικής ομάδας, Τζον Τόσακ, πρόκειται να ανακοινωθεί το προσεχές διήμερο και, όπως επισημαίνεται στο σχετικό ρεπορτάζ, ήταν ο ίδιος ο 61χρονος προπονητής, ο οποίος πρότεινε στους ανθρώπους της ομοσπονδίας τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως αντικαταστάτη του. Εκτός του Γκιγκς, ο οποίος δεν αγωνίζεται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του εδώ και τρία χρόνια, ενώ δεν έχει επίσης επιβεβαιώσει ότι είναι διαθέσιμος για τη θέση, άλλοι υποψήφιοι είναι οι Κρις Κόλεμαν και Ντιν Σόντερς.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Τρομακτικές εικόνες στη Βραζιλία, με τον Αλεξάντρε της Σαμπάιο Κορέα να σωριάζεται στο έδαφος και να κάνει σπασμούς – Έφυγε με ασθενοφόρο από το γήπεδο.
Η υπόθεση του Nικολάς Σάντσεθ Ιθκιέρδο αποκαλύπτει πώς τα παράνομα στοιχήματα μετατρέπουν τα χαμηλότερα επίπεδα του επαγγελματικού τένις σε ζώνες υψηλού κινδύνου