Γάλλος διπλωμάτης τίθεται επικεφαλής της «ευρωπαϊκής CIA»
Ο Γάλλος διπλωμάτης Πατρίς Μπεργκαμινί θα είναι ο επικεφαλής της
υπηρεσίας πληροφοριών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με ρόλο την ανταλλαγή
ευαίσθητων πληροφοριών, αναφέρουν διπλωματικές πηγές.
Ο Γάλλος διπλωμάτης Πατρίς Μπεργκαμινί θα είναι ο επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με ρόλο την ανταλλαγή ευαίσθητων πληροφοριών, αναφέρουν διπλωματικές πηγές.
Ο 40χρονος Μπεργκαμινί είναι στενός συνεργάτης της επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Κάθριν Άστον και διπλωμάτης ειδικευμένος σε θέματα άμυνας και ασφάλειας. Πριν ενταχθεί στην ομάδα των συνεργατών της Άστον διετέλεσε διευθυντής του γραφείου του Χαβιέρ Σολάνα.
Η τοποθέτησή του ως επικεφαλής στο «Ενιαίο Κέντρο για την Κατάσταση στην Ευρωπαϊκή Ένωση», όπως επίσημα ονομάζεται η υπηρεσία, αποφασίστηκε από την Κάθριν Άστον καθώς η υπηρεσία ελέγχου των διαβαθμισμένων πληροφοριών υπάγεται στη νέα διπλωματική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όπως εκτιμούν αναλυτές πρόκειται για ένα αποό τα πρώτα βήματα για τη δημιουργία μίας ευρωπαϊκής CIA.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας