«Γκρίνια» εντός ΠΑΣΟΚ για το Ασφαλιστικό, αλλά και αιχμές για τη στάση υπουργών
Επιμέρους βελτιώσεις στο Ασφαλιστικό ζήτησαν τα μέλη του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ, τα οποία συζήτησαν το ν/σ με τον υπουργό Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο. Δεν έλειψαν και οι αιχμές για τη στάση υπουργών, οι οποίοι δεν στηρίζουν όσο θα έπρεπε τις επιλογές της κυβέρνησης.
Επιμέρους βελτιώσεις στο Ασφαλιστικό ζήτησαν τα μέλη του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ, τα οποία συζήτησαν το ν/σ με τον υπουργό Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από αρκετούς βουλευτές σε ζητήματα όπως η 13η και η 14η σύνταξη, η κρατική χρηματοδότηση των συντάξεων, τα Βαρέα και Ανθυγιεινά και οι μητέρες ανήλικων παιδιών.
Δεν έλειψαν και οι αιχμές για τη στάση υπουργών, οι οποίοι δεν στηρίζουν όσο θα έπρεπε τις επιλογές της κυβέρνησης.
Κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών λήψεων στις 06:30 το πρωί της Παρασκευής για τις Πανελλαδικές διαπιστώθηκε αδυναμία παραλαβής θεμάτων από το Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης του Ε.Κ. Αλοννήσου
Σε μαθήματα προσανατολισμού εξετάζονται σήμερα στις Πανελλαδικές οι υποψήφιοι των ΓΕΛ - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζουν τις εκτιμήσεις για τη δυσκολία των θεμάτων