Στην ιστορία των Μουντιάλ θα περάσει η σημαρινή αναμέτρηση της Χιλής με
την Ονδούρα, που θα γίνει στο πλαίσιο του 8ου ομίλου για την κορυφαία
διοργάνωση. Κι΄αυτό, επειδή στην αποστολή της Ονδούρας υπάρχουν τρία
αδέλφια, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ιστορία του Παγκοσμίου
Κυπέλλου.
Στην ιστορία των Μουντιάλ θα περάσει η σημαρινή αναμέτρηση της Χιλής με την Ονδούρα, που θα γίνει στο πλαίσιο του 8ου ομίλου για την κορυφαία διοργάνωση. Κι΄αυτό, επειδή στην αποστολή της Ονδούρας υπάρχουν τρία αδέλφια, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Πιό συγκεκριμένα, ο Ουίλσον Παλάσιος αναμένεται να βρεθεί στην αρχική 11αδα, ενώ τα αδέλφια του, Τζέρι και Τζόνι θα κάθονται στον πάγκο της ομάδας. Ο 29χρονος Τζέρι, που αγωνίζεται στην ιαπωνική Χανγκζού Γκριντάουν αντικατέστησε την τελευταία στιγμή τον τραυματία, Σέζαρ Ντε Λεόν, ενώ ο 24χρονος Τζόνι, παίζει στο πρωτάθλημα της πατρίδας του με τα «χρώματα» της Ολύμπια.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η οικογένεια Παλάσιος είχε τέσσερα αγόρια, όμως πριν από τρία χρόνια ο μικρότερος, Εντγουϊν, απήχθη και τελικά δολοφονήθηκε, παρά την καταβολή λύτρων ύψους 150.000 δολλαρίων.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ταϊρίς Μάξι οδήγησε τους Φιλαδέλφεια Σίξερς στη νίκη με 109-107 επί των Ορλάντο Μάτζικ και στα play offs του NBA, ενώ οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς νίκησαν τους Κλίπερς χάρη στους 35 πόντους του Στεφ Κάρι και θα παίξουν «τελικό» με τους Σανς.
Σοκ προκαλεί το περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο Εκουαδόρ, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον διαιτητή.