Ακυρώθηκε το 9ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις του Ιουνίου
Για οικονομικούς λόγους ματαιώθηκε η φετινή, 9η επανάληψη του ιστορικού αγώνα. Η ΕΛΠΑ υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει αμφιβολία για τη διεξαγωγή τόσο του παγκόσμιου όσο και του ιστορικού Ακρόπολις το 2011.
Το 9ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις ακυρώθηκε, έπειτα από απόφαση της ΕΛΠΑ και της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα. Η έλλειψη οικονομικών πόρων ήταν η αιτία της ματαίωσης του αγώνα, που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 11-13 Ιουνίου 2010.
Το επίσημο δελτίο Τύπου της ΕΛΠΑ αναφέρει: Παρά την καλή προετοιμασία του αγώνα από πλευράς διαδρομών και κανονισμών και στελέχωσης, η ΕΛΠΑ και η Οργανωτική Επιτροπή του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις, λαμβάνοντας υπόψη:
– Τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας και τα γνωστά σε όλους κοινωνικά προβλήματα, και
– Την αδυναμία να βρεθούν σημαντικοί οικονομικοί υποστηρικτές για να συνδράμουν και να εξασφαλίσουν το υψηλό επίπεδο της οργάνωσης, αποφάσισαν την ματαίωση 9ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο είχε προγραμματιστεί για τις 11-13 Ιουνίου 2010.
Είναι φυσικό οι διαμορφωμένες συνθήκες, τόσο σε Ευρωπαϊκό όσο και σε Ελληνικό επίπεδο, να επιβάλουν την αναπροσαρμογή των προτεραιοτήτων της ΕΛΠΑ.
Δηλώνουμε ωστόσο, ότι oι διοργανώσεις του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις 2011 και του Ράλλυ Ακρόπολις του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2011 είναι ήδη εξασφαλισμένες, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις και αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων και στελεχών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου – FIA.
Η ΕΛΠΑ ευχαριστεί θερμά όλους που στάθηκαν στο πλευρό της Οργάνωσης, προσπαθώντας το καλύτερο για την άριστη διοργάνωση του Αγώνα. Σε όλους αυτούς δίνουμε ραντεβού για το 2011, και την υπόσχεση ότι τα Διεθνή Ελληνικά Ράλλυ θα είναι -όπως πάντα- διοργανώσεις αντάξιες της ιστορίας μας.
auto.in.gr
- Ονδούρα: Ο εκλεκτός του Τραμπ αναδεικνύεται πρόεδρος σε μια αμφισβητούμενη διαδικασία
- Ρεβεγιόν στα πιο διάσημα εστιατόρια του κόσμου
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]
- Νέο ιστορικό υψηλό για S&P 500 και Dow Jones στη Wall Street
- Ο επενδυτής της Σίλικον Βάλεϊ που… γοήτευσε τον Τραμπ
- Νέα Οδός και Κεντρική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων
- Η AI στην υπηρεσία της προπαγάνδας: Νετανιάχου και Τραμπ συγκυβερνήτες σε Β-2 που πετάει πάνω από το Ιράν
- Πουλάνε τα δώρα των Χριστουγέννων για να ξεπληρώσουν τα δάνεια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)










![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-136x85.jpg)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442