Ένα από τα δύο όνειρα ζωής είναι το Απήλιον για τον Πανιώνιο
Σύμφωνα με τα πρότυπα ανάλογων κέντρων μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων έχει κατασκευασθεί το Απήλιον, το προπονητικό κέντρο του Πανιωνίου, το οποίο παρουσιάστηκε επισήμως την Τρίτη 11 Μαΐου. «Είναι ένα από τα δύο όνειρα ζωής για την ομάδα του Πανιώνιου» τόνισε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης.
Σύμφωνα με τα πρότυπα ανάλογων κέντρων μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων έχει κατασκευασθεί το Απήλιον, το προπονητικό κέντρο του Πανιωνίου, το οποίο παρουσιάστηκε επισήμως την Τρίτη 11 Μαΐου. «Είναι ένα από τα δύο όνειρα ζωής για την ομάδα του Πανιώνιου» τόνισε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης.
Το Απήλιον περιλαμβάνει τρία μεγάλα γήπεδα ποδοσφαίρου (διαστάσεων 105Χ68μ), εκ των οποίων τα δύο με φυσικό χορτάρι και ένα με τεχνητό έβδομης γενιάς.
Περιλαμβάνει επίσης δύο μικρότερα γήπεδα (5Χ5), μία ανοιχτή θερμαινόμενη πισίνα, τρία γήπεδα τένις, σύγχρονες κλειστές εγκαταστάσεις(1400τμ. περίπου) οι οποίες θα έχουν γυμναστήριο, αποδυτήρια, εργομετρικά μηχανήματα, αναψυκτήριο, μπουτίκ και αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου.
Στο περιθώριο της παρουσίασης, ο Κωνσταντίνος Τσακίρης έκανε δηλώσεις τονίζοντας πως είναι περήφανος για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου, το οποίο χαρακτήρισε ως ένα από τα δύο μεγάλα όνειρα ζωής του Πανιωνίου.
«Ο Πανιώνιος είχε καλό όνομα στους νέους παίκτες καθώς ανέδειξε τους μεγαλύτερους επιθετικούς όπως ο Αναστόπουλος, ο Δέδες κτλ. Αυτή η φήμη αν δεν είχαμε το προπονητικό κέντρο, σε δέκα χρόνια θα χανόταν. Το νέο προπονητικό κέντρο είναι ένα από τα δύο όνειρα ζωής για την ομάδα, αντάξια της ιστορίας του Πανιωνίου.
» Το άλλο είναι το νέο γήπεδο. Είμαι έξι χρόνια στην ομάδα, τέσσερα στην ΠΑΕ και δύο στον Ερασιτέχνη και το προπονητικό κέντρο είναι μακράν κάτι για το οποίο είμαι περήφανος» δήλωσε ο Τσακίρης.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις