Κυριακή 26 Απριλίου 2026
weather-icon 24o
Υπόσχεση και χιούμορ από Μπάγεβιτς στο δείπνο του Αδαμίδη εν όψει των πλέι οφ

Υπόσχεση και χιούμορ από Μπάγεβιτς στο δείπνο του Αδαμίδη εν όψει των πλέι οφ

Ένας Μπάγεβιτς ήρεμος και αισιόδοξος παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας, πηγαίνοντας στο δείπνο που παρέθεσε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης στο πλαίσιο της συσπείρωσης εν όψει της έναρξης των πλέι οφ. «Θα τα δώσουμε όλα» ήταν η ατάκα του Σερβοέλληνα τεχνικού. Μάλιστα, όταν ενημερώθηκε ότι κατά την άφιξή του, ο κ. Αδαμίδης δεν έκανε δηλώσεις, σχολίασε: «Ντροπή του. Πάντως είναι σίγουρο ότι θα πληρώσει το λογαριασμό».
- Με Μανωλά στην αποστολή
- Διάψευση για Βαλβέρδε

Ένας Μπάγεβιτς ήρεμος και αισιόδοξος παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας, πηγαίνοντας στο δείπνο που παρέθεσε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης στο πλαίσιο της συσπείρωσης της ομάδας εν όψει της έναρξης των πλέι οφ και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. «Θα τα δώσουμε όλα» ήταν η ατάκα του Σερβοέλληνα τεχνικού.

Φτάνοντας στον «Ψαρά» για το δείπνο ο Μπάγεβιτς τόνισε: «Θα τα δώσουμε όλα σε κάθε αγώνα. Ξέρουμε ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι. Θα κάνουμε την μεγαλύτερη και πιο δυνατή προσπάθεια ως το τέλος. Αυτό το δείπνο, που αποφάσισε ο πρόεδρος, θα βοηθήσει για το κλίμα στην ομάδα».

Μάλιστα, όταν ενημερώθηκε ότι λίγο νωρίτερα, κατά την άφιξή του, ο κ. Αδαμίδης δεν θέλησε να μιλήσει, έκανε και χιούμορ: «Είναι ντροπή που δεν έκανε δηλώσεις. Αυτός το οργανώνει, έπρεπε να μιλήσει. Πάντως είναι σίγουρο ότι θα πληρώσει το λογαριασμό».

Από τους ποδοσφαιριστές, την πεποίθηση του πως η ΑΕΚ είναι έτοιμη για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Λεονάρντο, ενώ ο Γρηγόρης Μάκος ελπίζει σε γκέλα του Ολυμπιακού.

«Η ομάδα είναι έτοιμη για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας και είναι σημαντικό. Σήμερα θα είμαστε όλοι μαζί εδώ και είναι σημαντικό ψυχολογικά πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ», τόνισε ο Βραζιλιάνος, για να προσθέσει από την πλευρά του ο Μάκος:

«Έχουμε ένα καλό πρόγραμμα και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη με τον ΠΑΟΚ. Ελπίζουμε σε γκέλα του Ολυμπιακού στον Αρη για να είναι ανοιχτά».

Τελευταίος στο εστιατόριο έφτασε ο Σλόμπονταν Σούιτσα. Ο προπονητής τερματοφυλάκων γνώρισε την αποθέωση από όλους (που είχαν ήδη φτάσει.

Απαντες αποχώρησαν λίγο μετά τις 21:00, εκτός του Παντελή Καφέ που έφυγε στις 21:30 και του τεχνικού και διοικητικού τιμ που συνέχισαν το βράδυ τους.

Στα των διατάξεων, ο Μπάγεβιτς έκατσε στο ίδιο τραπέζι με το προπονητικό τιμ, τον Σταύρο Αδαμίδη και τους Καπετανάκη, Καψή και Κοσμάτο, οι ξένοι παίκτες κάθισαν όλοι μαζί, οι νεαροί Έλληνες μαζί, όπως και οι υπόλοιποι «έμπειροι» Έλληνες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 26 Απριλίου 2026
Cookies