Μετατροπές, έστω και μικρές, στον τρόπο διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας αποφάσισε το Δ.Σ. της ΕΠΟ κατά την τελευταία συνεδρίασή του. Η διοργάνωση της περιόδου 2010-2011 θα αρχίσει στις 28-29 Αυγούστου 2010 και τροποποιείται το σύστημα διεξαγωγής ως προς την 5η και 6η φάση.
Μετατροπές, έστω και μικρές, στον τρόπο διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας αποφάσισε το Δ.Σ. της ΕΠΟ κατά την τελευταία συνεδρίασή του.
Η διοργάνωση της περιόδου 2010-2011 θα αρχίσει στις 28-29 Αυγούστου 2010 και τροποποιείται το σύστημα διεξαγωγής ως προς την 5η και 6η φάση.
Συγκεκριμένα, στην 5η φάση θα διεξαχθούν οκτώ απλοί αγώνες. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξάγεται επαναληπτικός αγώνας στην έδρα του φιλοξενούμενου.
Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια του επαναληπτικού αγώνα, ο νικητής αναδεικνύεται με την διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης επανορθωτικών λακτισμάτων (πέναλτι).
Το εκτός έδρας γκολ δεν θα προσμετράται διπλό. Στην 6η φάση θα διεξαχθούν 4 διπλοί αγώνες (εντός και εκτός έδρας).
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις