Το Σάββατο 24 Απριλίου 2010 στις 12:00 το μεσημέρι, οι εκδόσεις Ψυχογιός περιμένουν τους μικρούς τους φίλους στο Βιβλιοπωλείο Φλωράς (Εθν. Αντιστάσεως 87, Περιστέρι), να γνωρίσουν από κοντά τους συγγραφείς Θεολόγο Τερζιάδη και Χρυσή Πίκουλα. Οι συγγραφείς θα μιλήσουν στα παιδιά για την ασφαλή συμπεριφορά στη θάλασσα και θα τα απασχολήσουν με δημιουργικές δραστηριότητες.
Το Σάββατο 24 Απριλίου 2010 στις 12:00 το μεσημέρι, οι εκδόσεις Ψυχογιός περιμένουν τους μικρούς τους φίλους στο Βιβλιοπωλείο Φλωράς (Εθν. Αντιστάσεως 87, Περιστέρι), να γνωρίσουν από κοντά τους συγγραφείς Θεολόγο Τερζιάδη και Χρυσή Πίκουλα.
Οι συγγραφείς θα μιλήσουν στα παιδιά για την ασφαλή συμπεριφορά στη θάλασσα και θα τα απασχολήσουν με δημιουργικές δραστηριότητες.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας