Νίκη για τον Παναθηναϊκό δια χειρός Βουλγαράκη, ήττες για Χανιά και ΝΕΠ
Ο Μάνθος Βουλγαράκης φαίνεται πως είχε πάρει προσωπικά το ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο και έδωσε τη νίκη στους «πράσινους», πετυχαίνοντας επτά γκολ, ισοφαρίζοντας μάλιστα (12-12), 2.25 πριν τη λήξη. Η ΝΕ Πατρών ηττήθηκε 8-6 από τον ΠΑΟΚ και εξακολουθεί να κινδυνεύει.
Ο Μάνθος Βουλγαράκης φαίνεται πως είχε πάρει προσωπικά το ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο και έδωσε τη νίκη στους «πράσινους», πετυχαίνοντας επτά γκολ, ισοφαρίζοντας μάλιστα (12-12), 2.25 πριν τη λήξη.
Στο Παλαιό Φάληρο, η τοπική ομάδα αν και βρέθηκε να χάνει 4-2, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 4-4 με γκολ του Γιάννη Κόχειλα στο τελευταίο δευτερόλεπτο, απέναντι στη Χίο, η οποία είχε στον πάγκο τον τεχνικό διευθυντής της Βαγγέλη Ρούπακα, καθώς ο προπονητής Μάκης Μικέδης ήταν τιμωρημένος.
Ο ΝΟ Λάρισας πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη με 9-7 επί του Ποσειδώνα Ιλισίων, ενώ η Βουλιαγμένη δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση των Χανίων (6-2). Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός πέρασε εύκολο απόγευμα στην Πάτρα απέναντι στη ΝΕΠ (15-3) και ο ΠΑΟΚ νίκησε 8-6 τον ΝΟ Πατρών στη Θεσσαλονίκη.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.