Δώρο της Ατλέτικο στη «μισητή» Ρεάλ με 2-1 επί της Μπαρτσελόνα
Η Ατλέτικο Μαδρίτης αναδείχθηκε νικήτρια του ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, καθώς νίκησε 2-1 την Μπαρτσελόνα των πολλών απουσιών στο «Βιθέντε Καλντερόν». Πλέον η διαφορά που χωρίζει τους Καταλανούς από τη δεύτερη Ρεάλ μειώθηκε στους δύο βαθμούς.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης αναδείχθηκε νικήτρια του ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, καθώς νίκησε 2-1 την Μπαρτσελόνα των πολλών απουσιών (τραυματίες οι Αμπιντάλ, Ντάνι Αλβες, Τσιγκρίνσκι και Τουρέ, τιμωρημένοι οι Μαρκές και Πικέ) στο «Βιθέντε Καλντερόν». Πλέον η διαφορά που χωρίζει τους Καταλανούς από τη δεύτερη Ρεάλ μειώθηκε στους δύο βαθμούς.
Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην πριμέρα ντιβιζιόν, πέτυχε η Μάλαγα με 3-0 εκτός έδρας της Σανταντέρ.
Παράλληλα, η Εσπανιόλ νίκησε 2-0 την Κορούνια και βελτίωσε αισθητά την θέση της στην βαθμολογία, η Σεβίλη επικράτησε 1-0 της Οσασούνα, ενώ Χετάφε παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην Αλμερία και η Βαγιαδολίδ 1-1 στην Σαραγόσα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Έτσι διαμορφώθηκαν τα τέσσερα ζευγάρια στα προημιτελικά των πλέι οφ της Stoiximan GBL – Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Άρης, οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
Μετά από τις σερί ήττες από Μπόρνμουθ και Σίτι, η Άρσεναλ, επέστρεψε στις νίκες και επικρατώντας με 1-0 της Νιούκαστλ, έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League, αλλά με ματς περισσότερο.
Βήμα παραμονής έκανε η Βαλένθια που νίκησε 2-1 την Χιρόνα με γκολ σε 10’. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έμπλεξαν, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους