Κοντά στον Γάλλο προπονητή Ανζ βρίσκεται ο Πανιώνιος
Το αντικαταστάτη του Εμίλιο Φερέρα φαίνεται πως βρήκε ο Πανιώνιος στο πρόσωπο του Φρεντερίκ Ανζ, ο οποίος είναι πολύ πιθανό ακόμη και εντός της ημέρας να προσληφθεί από τους «κυανέρυθρους».
Το αντικαταστάτη του Εμίλιο Φερέρα φαίνεται πως βρήκε ο Πανιώνιος στο πρόσωπο του Φρεντερίκ Ανζ, ο οποίος είναι πολύ πιθανό ακόμη και εντός της ημέρας να προσληφθεί από τους «κυανέρυθρους».
Ο γάλλος τεχνικός βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή και είδε το ματς με τον Ολυμπιακό κρατώντας σημειώσεις, ενώ σήμερα θα έχει τις απαραίτητες επαφές με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.
Ο 44χρονος τεχνικός έχει περάσει από την Χάβρη, τη Λε Μαν και την Σοσό (τη σεζόν 2006-07 αντιμετώπισε τον Πανιώνιο για το Κύπελλο UEFA).
Οσο για τον Γιτζάκ Σουμ, που επίσης βρέθηκε στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης αυτό που έγινε γνωστό ήταν πως με δική του πρωτοβουλία βρέθηκε στο γήπεδο και πως δεν υπάρχει θέμα πρόσληψής του από τον Πανιώνιο.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Έτσι διαμορφώθηκαν τα τέσσερα ζευγάρια στα προημιτελικά των πλέι οφ της Stoiximan GBL – Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Άρης, οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
Μετά από τις σερί ήττες από Μπόρνμουθ και Σίτι, η Άρσεναλ, επέστρεψε στις νίκες και επικρατώντας με 1-0 της Νιούκαστλ, έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League, αλλά με ματς περισσότερο.
Βήμα παραμονής έκανε η Βαλένθια που νίκησε 2-1 την Χιρόνα με γκολ σε 10’. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έμπλεξαν, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους