Οι ιδιόκτητοι αμπελώνες, συνολικής έκτασης 35 στρεμμάτων, βρίσκονται στην Αγ. Σωτήρα, στις Βάργες και στα Καλύβια, και σε αυτούς καλλιεργούνται οι ποικιλίες Αγιωργίτικο και πρόσφατα και οι Syrah και Tannat. Ψυχή του οινοποιείου είναι ο Χρήστος Αϊβαλής,βασικήαρχή του οποίουείναι η προσωπική χειρωνακτική εργασία, αφού το κρασί,κατά την εκτίμησή του, είναι αποτέλεσμα χειροτεχνίας με τελικό στόχο την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας. Στο πλαίσιο αυτό,τα τελευταία χρόνιαστο Κτήμα Αϊβαλήπραγματοποιούνται επενδύσεις σε κτιριακό και τεχνολογικό εξοπλισμό.