Πέμπτη 23 Απριλίου 2026
weather-icon 15o
Με Μετίν και Ντέλσον η Λάρισα για την πρώτη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ

Με Μετίν και Ντέλσον η Λάρισα για την πρώτη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ

Δύο επιστροφές περιλάμβανε η απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής για τη Λάρισα, στις εγκαταστάσεις των Δένδρων. Ο λόγος για τους Μετίν και Ντέλσον, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη, για το σαββατιάτικο (16:45) παιχνίδι με τον ΠΑΣ, στο Αλκαζάρ.

89

Δύο επιστροφές περιλάμβανε η απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής για τη Λάρισα, στις εγκαταστάσεις των Δένδρων.

Ο λόγος για τους Μετίν και Ντέλσον, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη, για το σαββατιάτικο (16:45) παιχνίδι με τον ΠΑΣ, στο Αλκαζάρ.

Οι«βυσσινί» θα ψάξουν την πρώτη τους εφετινή νίκη, έχοντας τη συμπαράσταση του κοινού τους, όχι όμως και τη βοήθεια των Αμπουχατζίρα, Ιγκλέσιας, που είναι είναι τραυματίες, με τον πρώτο να μένει εκτός για ένα μήνα.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που επιλέχτηκαν από τον Ουζουνίδη για να στελεχώσουν την αποστολή, είναι οι εξής:

Μάλαρζ, Σέρεμετ, Νταμπίζας, Βενετίδης, Ααράμπ, Τριποτσέρης, Μπουκουβάλας, Κατσιαρός, Μελίσσης, Τουάμα, Ντέλσον, Ρομέου, Βλασόπουλος, Σίμιτς, Μετίν, Ντε Νίγκρις, Κάσας, Γιαννακόπουλος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 23 Απριλίου 2026
Cookies