«Διπλό» του Πανσερραϊκού κατά του Αιγάλεω… πρώην Ηλυσιακού
Ο Πανσερραϊκός πέτυχε την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής, επικρατώντας 1-0 του Αιγάλω στο Ελληνικό. Το «χρυσό» γκολ πέτυχε ο Αθανασιάδης στο 81, ενώ η αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική είχε συνολική διάρκεια περισσότερο από 100 λεπτά, λόγω βλάβης στον φωτισμό του γηπέδου. Πρέπει να αναφερθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Ηλυσιακός έπαιξε... και επίσημα ως Αιγάλεω.
Ο Πανσερραϊκός πέτυχε την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής, επικρατώντας 1-0 του Αιγάλω στο γήπεδο του Ελληνικού. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Αθανασιάδης στο 81, μετά από σέντρα του Γαλανόπουλου, ενώ η αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική είχε συνολική διάρκεια περισσότερο από 100 λεπτά.
Και αυτό γιατί παρουσιάστηκε βλάβη στον φωτισμό του γηπέδου, με αποτέλεσμα να υπάρξει 10λεπτη διακοπή μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Ο διαιτητής Κουτσιαύτης διέκοψε στο 70 το ματς μέχρι να ανάψουν οι προβολείς.
Οι νικητές ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, καθώς αμέσως μετά το γκολ (82) αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σκάγκλια. Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη (101) αποβλήθηκε και ο Δήμου του Αιγάλεω για αντιαθλητικό κτύπημα σε αντίπαλο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με λευκές εμφανίσεις και με το σήμα του Αιγάλεω, καθώς την Δευτέρα εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης η απόφαση της ΕΕΑ περί συγχώνευσης Ηλυσιακού – Αιγάλεω, εκ της απορροφήσεως του πρώτου από το δεύτερο.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, όπου ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό.
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.