Ενοχλήσεις ο Ντάρμπισιρ, αποκλείστηκε από την αποστολή για Αλκμααρ
Χωρίς τον Ματ Ντάρμπισιρ θα υποδεχθεί την Τετάρτη ο Ολυμπιακός την Αλκμάαρ, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 8ου ομίλου στο Champions League. Και αυτό γιατί ο Άγγλος επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ο Τιμούρ Κετσπάγια τον απέκλεισε από την αποστολή.
Χωρίς τον Ματ Ντάρμπισιρ θα υποδεχθεί την Τετάρτη ο Ολυμπιακός την Αλκμάαρ, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 8ου ομίλου στο Champions League. Και αυτό γιατί ο Άγγλος επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς στη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει το τελευταίο μέρος του προγράμματος. Την Τρίτη θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του.
Μετά την εξέλιξη αυτή, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Τιμούρ Κετσπάγια, τον απέκλεισε από την αποστολή για τον αγώνα με τους πρωταθλητές Ολλανδίας, όπως και τους Μαρέσκα και Σοϊλέδη, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και το γήπεδο.
Κανονικά προπονήθηκε ο Ντουντού, ο οποίος είναι ένας από τους 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Αυτή συνθέτουν οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντιόγκο, Ντομί, Ντουντού, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Στολτίδης, Τοροσίδης, Ζαϊρί και Ζεβλάκοφ.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα ολοκληρώσουν την τρίτη (19:30) την προετοιμασία για τον αγώνα με τη Σταντάρ, με την προπόνηση που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
* Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι εκπρόσωποι της Μάντσεστερ Σίτι και της Στρασμπούρ θα παρακολουθήσουν τον αγώνα με την Αλκμάαρ.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Το απόγευμα της Τετάρτης (22/4) οι «μπλε» ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους με τον νεαρό τεχνικό που άντεξε για μκρό διάστημα στον πάγκο της Τσέλσι