Δικαιώθηκε ο Εντουάρντο της Αρσεναλ στην έφεσή του, παίζει κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο Εντουάρντο θα ενισχύσει την Άρσεναλ στους πρώτους δύο αγώνες της για τον 8ο όμιλο του Champions League, κατά συνέπεια και στο ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς δικαιώθηκε στην έφεση που είχε καταθέσει κατά της ποινής αποκλεισμού δύο αγωνιστικών που του είχε επιβάλει η πειθαρχική επιτροπή της UEFA για «θέατρο» στον αγώνα ρεβάνς με τη Σέλτικ για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.
Ο Εντουάρντο θα ενισχύσει την Άρσεναλ στους πρώτους δύο αγώνες της για τον 8ο όμιλο του Champions League, καθώς δικαιώθηκε στην έφεση που είχε καταθέσει κατά της ποινής αποκλεισμού δύο αγωνιστικών που του είχε επιβάλει η πειθαρχική επιτροπή της UEFA για «θέατρο» στον αγώνα ρεβάνς με τη Σέλτικ για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.
Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία ανακοίνωσε την «εξαφάνιση» της ποινής που είχε επιβληθεί αρχικά στον Κροάτη στράικερ των «κανονιέρηδων», με αποτέλεσμα αυτός να έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με τη Σταντάρ στη Λιέγη (16 Σεπτεμβρίου) και τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο (29 Σεπτεμβρίου).
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Γράφονται πολλά για παίκτες που «πάνε» και «φεύγουν» από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Μπαρτζώκας ξέρει καλά πως η συγκέντρωση όλων πρέπει να είναι στο 100%, τώρα που η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία