«Βαυαρική» επέλαση, γκολ του Ίβανσιτς, αρνητικό σερί για Βόλφσμποργκ
Η Μπάγερν Μονάχου, αν και βρέθηκε να χάνει μόλις στο 12ο λεπτό, ανέτρεψαν το σκορ και έφτασε στο εντυπωσιακό 5-1 επί της Μπορούσια. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν άλωσε το «Βολκσβάγκεν Αρίνα» με 3-2 επί της Βόλφσμπουργκ. Η Χόφενχαϊμ 3-0 της Μπόχουμ, η Αϊντραχτ 2-0 τη Φράιμπουργκ, ο Ίβανσιτς πέτυχε το πρώτο γκολ στη νίκη της Μάιντς επί της Χέρτα Βερολίνου με 2-1, ενώ η Νυρεμβέργη νίκησε 1-0 την Μπορούσια.
Η Μπάγερν Μονάχου, αν και βρέθηκε να χάνει μόλις στο 12ο λεπτό, ανέτρεψαν το σκορ και έφτασε στο εντυπωσιακό 5-1 επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν άλωσε το «Βολκσβάγκεν Αρίνα» με 3-2 επί της Βόλφσμπουργκ.
Η Χόφενχαϊμ επικράτησε με 3-0 της Μπόχουμ, η Αϊντραχτ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Φράιμπουργκ. Ο Αντρέα Ιβανσιτς πέτυχε το πρώτο γκολ στη νίκη της Μάιντς επί της Χέρτα Βερολίνου με 2-1. Η Νυρεμβέργη ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπορούσια με 1-0.
Αμβούργο – Στουτγάρδη 3-1
Ο Πέτριτς άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό και ο Ελία διπλασίασε τα τέρματα για το Αμβούργο. Ο Πογκρέμπνιακ μείωσε στο 62ο λεπτό σε 2-1, αποτέλεσμα που άφηνε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και που διατηρήθηκε μέχρι τις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Ο Ζε Ρομπέρτο διαμόρφωσε το τελικό 3-1 να γίνεται το τελικό αποτέλεσμα.
Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου 1-4
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ να μπήκε με όρεξη στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να προηγηθεί μόλις στο 12ο λεπτό, χάρη στο γκολ του Χούμελς. Η Μπάγερν μετά από το γκολ, έδειξε να ξυπνάει και να βρίσκει τα πατήματά της μέσα στο γήπεδο. Ο Γκόμεζ ήταν αυτός που έφερε το παιχνίδι στα ίσια του στο 38, όταν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο δεύτερο μέρος, ο Λουίς Φαν Γκαλ έριξε στο γήπεδο τον Ριμπερί και τον Μίλερ, που άλλαξαν άρδην την εικόνα του αγώνα. Στο 50 ο Σβαϊνστάιγκερ έβαλε την Μπάγερ μπροστά στο σκορ με 2-1. Ο Ριμπερί στο 64ο λεπτό έκανε το 3-1 με εντυπωσιακό σουτ και αμέσως έτρεξε στον πάγκο της ομάδας και στον προπονητή για να πανηγυρίσουν το γκολ.
Ο Μίλερ με δύο τέρματα στο 78ο και στο 88ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 5-1 και έδωσε πανηγυρικό χαρακτήρα στη νίκη των φιλοξενούμενων.
Βόλφσμπουργκ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-3
Η Βόλφσμπουργκ συνέχισε το αρνητικό σερί των τελευταίων δύο αγωνιστικών και γνώρισε την ήττα από την Μπάγερ μέσα στο «Βολκσβάγκεν Αρίνα». Καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε η αποβολή του Μπενάλιο με κόκκινη κάρτα στο 32ο λεπτό, γεγονός που ανάγκασε τον Φεχ να χρησιμοποιήσει τον Λενζ.
Η Μπάγερ εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο την αλλαγή του γκολκίπερ και λίγα λεπτά αργότερα ο Ρόλφες έκανε το 1-0. Ο ίδιος παίκτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διπλασίασε τα προσωπικά και ομαδικά τέρματα στο 51ο λεπτό. δύο λεπτά αργότερα, ήρθε η αριθμητική ισορροπία στον αγώνα, καθώς ο Ντερντιγιόκ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια.
Ο Κίσλινγκ στο 58’ με σουτ από το κέντρο της μεγάλης περιοχής πέτυχε το τρίτο γκολ για τους φιλοξενούμενους. Πέντε λεπτά αργότερα ο Κάστρο είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι και έχασε σημαντική ευκαιρία να κάνει το 4-0. Το ίδιο άτυχος, από την πλευρά των «λύκων», ήταν και ο Ντζέκο που το σουτ του στο 68ο λεπτό είχε την ίδια κατάληξη.
Μετά από το δοκάρι, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, με αποτέλεσμα το γκολ του Μισίμοβιτς στο 77ο λεπτό. Ο Γκραφίτε στο 80ο λεπτό με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-3.
Ο Φάνης Γκέκας παρακολούθησε τον αγώνα από τον πάγκο της Μπάγερ.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Το απόγευμα της Τετάρτης (22/4) οι «μπλε» ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους με τον νεαρό τεχνικό που άντεξε για μκρό διάστημα στον πάγκο της Τσέλσι