Το «ανδρόγυνο» του Ηρακλή πρέπει να τα βρει πίνοντας κρασάκι, σύμφωνα με τον Προτάσοφ
Δύο μηνύματα περιλάμβανε η συνέντευξη Τύπου του Ολεγκ Προτάσοφ: ότι ο Ηρακλής θα εφαρμόσει επιθετικό παιχνίδι και ότι είναι αναγκαίο να βρεθεί η «χρυσή τομή» μεταξύ της ΠΑΕ και των οργανωμένων οπαδών με στόχο το συμφέρον της ομάδας. «Για μένα, διοίκηση και κόσμος είναι σαν το ανδρόγυνο σε μια οικογένεια. Όταν μαλώνει, οι άλλοι τους κοιτάζουν και σχολιάζουν αρνητικά. Για να τα βρει το ζευγάρι, πρέπει να καθίσει στο ίδιο τραπέζι και πίνοντας κρασάκι να προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα» είπε χαρακτηριστικά.
Δύο μηνύματα περιλάμβανε η συνέντευξη Τύπου του Ολεγκ Προτάσοφ: ότι ο Ηρακλής θα εφαρμόσει επιθετικό παιχνίδι και ότι είναι αναγκαίο να βρεθεί η «χρυσή τομή» μεταξύ της ΠΑΕ και των οργανωμένων οπαδών με στόχο το συμφέρον της ομάδας.
Ξεκινώντας από την αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ, στο Ολυμπιακό Στάδιο, είναι σαφές ότι ο Προτάσοφ σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την ενδεκάδα που παρέταξε απέναντι στον Αρη, με απώτερο σκοπό τους βαθμούς της νίκης.
«Όλα τα παιχνίδια αποτελούν κρας τεστ για την ομάδα. Δεν υπάρχει φόβος. Στην ομάδα υπάρχουν ποιοτικοί και έμπειροι παίκτες που αγαπάνε αυτά τα παιχνίδια και η ΑΕΚ αποτελεί κίνητρο γι αυτούς. Και η ΑΕΚ ακόμη ψάχνεται, όπως και όλες οι ομάδες και τη Κυριακή θα φανεί, ποια ομάδα βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά ο Ουκρανός τεχνικός.
Και συμπλήρωσε:
«Πρέπει να αγωνιστούμε με ψυχή και να είμαστε ψύχραιμοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, καθώς η ΑΕΚ διαθέτει παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά, ανά πάσα στιγμή».
Ο τεχνικός του Ηρακλή ρωτήθηκε και για την δεδομένη κόντρα μεταξύ της ΠΑΕ με τους οργανωμένους συνδέσμους. Οι τελευταίοι κοινοποίησαν εξάλλου ότι θα πάψουν να διαθέτουν εισιτήρια διαρκείας ή εισιτήρια για κάθε εντός έδρας αναμέτρηση.
«Για μένα, διοίκηση και κόσμος είναι σαν το αντρόγυνο σε μια οικογένεια. Όταν μαλώνει, οι άλλοι τους κοιτάζουν και σχολιάζουν αρνητικά. Για να τα βρει το ζευγάρι, πρέπει να καθίσει στο ίδιο τραπέζι και πίνοντας κρασάκι να προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα.
» Αυτό πρέπει να γίνει και σε αυτή τη περίπτωση, για το καλό της ομάδας».
Εν τω μεταξύ, πιστοποιήθηκε η απουσία του Γιώργου Ιωαννίδη, από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, καθώς ταλαιπωρείται από θλάση και αναμένεται να επιστρέψει στο ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας την επόμενη εβδομάδα.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, όπου ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό.
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.