Ο Ντάρκο είπε «όχι» στη Σοσιεδάδ και… πάντα περιμένει τον Ολυμπιακό
Πριν από μερικές ημέρες η Ρεάλ Σοσιεδάδ, έκανε επίσημη πρόταση στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς για να αναλάβει την τεχνική διεύθυνσή της. «Έλα να γίνεις το αφεντικό και να μας φτάσεις πάλι ψηλά», του είπαν, δείχνοντας σεβασμό στη μεγάλη προσφορά του. Ο Κοβάσεβιτς, όμως, αν και γνώριζε ότι είχε μπροστά του μια μεγάλη προοπτική, αρνήθηκε. Και μάλιστα, ελαφρά τη καρδία, αφού... περιμένει πρόταση από τον Ολυμπιακό!
89
Πριν από μερικές ημέρες η Ρεάλ Σοσιεδάδ, έκανε επίσημη πρόταση στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς για να αναλάβει την τεχνική διεύθυνσή της. «Έλα να γίνεις το αφεντικό και να μας φτάσεις πάλι ψηλά», του είπαν, δείχνοντας σεβασμό στη μεγάλη προσφορά του. Ο Κοβάσεβιτς, όμως, αν και γνώριζε ότι είχε μπροστά του μια μεγάλη προοπτική, αρνήθηκε. Και μάλιστα, ελαφρά τη καρδία, αφού… περιμένει πρόταση από τον Ολυμπιακό!
Πλέον δεν έχει σκοπό να το κουνήσει ρούπι από την χώρα μας. Την Ισπανία την έχει διαγράψει. Έλληνας νιώθει. Απέρριψε την πρόταση των Βάσκων και γύρισε στην αγαπημένη του Γλυφάδα, περιμένοντας μια ειδοποίηση από τον Ολυμπιακό.
Περιμένοντας την υλοποίηση μιας διπλής υπόσχεσης που του είχε δοθεί. Μετά την εγχείρηση στην καρδιά του και πάνω στην τούρλα του σοκ, από τη διοίκηση του είχαν πει ότι θα είναι πέραν τούδε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στις κληρώσεις των Ευρωπαϊκών κυπέλλων και ότι θα του δώσουν στον Ρέντη έναν ρόλο «υπεύθυνου των ξένων».
Λίγο αργότερα του ανακοίνωσαν ότι το πρώτο σενάριο δεν παίζει, αλλά ότι έχουν για εκείνον άλλη θέση. Ότι τον προορίζουν για τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών.
Τελικά στο πρώτο (στον εκπρόσωπο των… κληρώσεων) έμεινε αμετακίνητος ο Γιαννίκος να του κάνουν «κοντινά» οι κάμερες στη Νιόν και το Μόντε Κάρλο. Όσο για το δεύτερο; Εκεί έμεινε ο Ζελενίτσας. Πού να τους… κουνήσει ένας Κοβάσεβιτς τέτοιους «κολοσσούς»;
Αλλά πρώτη φορά είναι που ένας παίκτης – σύμβολο σε αυτή την ομάδα έχει τέτοια αντιμετώπιση; Από τον Καρεμπέ που ακόμη περιμένει τηλέφωνο να φέρει προπονητή (και γενικότερα το γαλλικό μοντέλο λειτουργίας), μέχρι τον Γεωργάτο που έφυγε σαν κυνηγημένος. Μια ζωή τα ίδια γίνονται σε αυτή την ομάδα.
Τέλος πάντων, για τον «Ντάρκο-γκολ» λέγαμε. Τον Κοβάσεβιτς που περιμένει… πάντα περιμένει. Και κάνει ότι μπορεί για να υπενθυμίσει την παρουσία του στους «αρμόδιους».
Δεν είναι τυχαία η βόλτα της περασμένης Παρασκευής από τον Ρέντη και η επίσκεψη στην προπόνηση. Όπως δεν είναι τυχαίο ότι πήγε και έπιασε τους δύο σέντερ φορ της ομάδας, τον Ντιόγκο και τον Ντάρμπισιρ για να τους μιλήσει.
Να ανεβάσει ψυχολογικά τον πρώτο για την τραγική εκκίνηση της χρονιάς και να φτιάξει και τον δεύτερο που πέρασε την ταλαιπωρία ενός μεγάλου τραυματισμού…
Αυτά τα κάνει ο τωρινός προπονητής; Τα πιο απλά…
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Η Τσέλσι στα χνάρια του Τιτανικού: Σπάει αρνητικά ρεκόρ και κινδυνεύει να… βυθιστεί (vids, pics)
- Ινδία, η «βασίλισσα» του ντόπινγκ
- H συνάντηση του Σπανούλη με τον Μάικ Τζέιμς στην Αθήνα
- Θλίψη στον ΠΑΟΚ: Πέθανε ο αδελφός του Ιβάν Σαββίδη, Παύλος
- Α1 Γυναικών: Απορρίφθηκε η ένσταση του Παναθηναϊκού, πρωταθλητής ο Αθηναϊκός
- Νάπολι: Το τέλος του Λουκάκου και η επόμενη μέρα στην επίθεση
- Η Λέστερ υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία, δέκα χρόνια μετά το ιστορικό πρωτάθλημα στην Premier League! (vid, pic)
- ΠΑΟΚ – Μπιλμπάο στον πρώτο τελικό του FIBA Europe Cup
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-113x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442