Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
weather-icon 21o
Θλάση ο Μαρέσκα, κάταγμα στο ρινικό οστό ο Ραούλ Μπράβο

Θλάση ο Μαρέσκα, κάταγμα στο ρινικό οστό ο Ραούλ Μπράβο

Η... κατάρα των τραυματισμών συνεχίζεται στον Ολυμπιακό, με τους Μαρέσκα και Ραούλ Μπράβο να αποτελούν τα νέα «θύματα». Μάλιστα, η περίπτωση του Ιταλού να είναι πιο σοβαρή και να κινδυνεύει να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου 20 μέρες.

89

Η… κατάρα των τραυματισμών συνεχίζεται στον Ολυμπιακό, με τους Μαρέσκα και Ραούλ Μπράβο να αποτελούν τα νέα «θύματα». Μάλιστα, η περίπτωση του Ιταλού να είναι πιο σοβαρή και να κινδυνεύει να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου 20 μέρες.

Ο Μαρέσκα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με θλάση στον τετρακέφαλο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία περίπου 20 ημερών. Η κατάστασή του πάντως θα επανεκτιμηθεί μετά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα.

Ο Ραούλ Μπράβο, από την πλευρά του, υπέστη κάταγμα στο ρινικό οστό και θα τεθεί στην διάθεση του Κετσπάγια αφού περάσει ένα διάστημα 7 – 10 ημερών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
Cookies