Μολονότι αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της, η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του Θρασύβουλου, στο γήπεδο της Φυλής. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν είχε στη διάθεση του αρκετούς από τους βασικούς του, καθώς απουσίαζαν με τις εθνικές τους ομάδες. Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Αρτσε, αρκετά καλός ήταν και ο Χέρσι. Τα γκολ για την «Ένωση» ο Μπλάνκο και ο Λεονάρντο.
Μολονότι αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της, η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του Θρασύβουλου, στο γήπεδο της Φυλής. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν είχε στη διάθεση του αρκετούς από τους βασικούς του, καθώς απουσίαζαν με τις εθνικές τους ομάδες. Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Αρτσε, αρκετά καλός ήταν και ο Χέρσι. Τα γκολ για την «Ένωση» ο Μπλάνκο και ο Λεονάρντο.
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παρέταξε την ΑΕΚ με καθαρό 4-4-2, τοποθετώντας τον Λούκατς κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Αραούχο, αριστερά τον Χουανφράν και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Αρτσε, Ζεράλντο. Στα χαφ έπαιξαν οι Γιαχάγια, Ενσαλίβα, ενώ μπροστά τους ήταν ο Ιορντάκε αριστερά και ο Χέρσι δεξιά. Στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε ο Μπλάνκο και πίσω του σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Σκόκο.
Ο συνήθης ύποπτος… Μπλάνκο
Η «Ένωση» πήρε τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο κιόλας λεπτό, δημιουργώντας αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Θρασύβουλου. Στο 25ο λεπτό μάλιστα πήρε και κεφάλι στο σκορ, όταν ο Χουανφράν πέρασε στον Σκόκο και αυτός με εξαιρετική ατομική ενέργεια τράβηξε τους παίκτες όλους πάνω του και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Μπλάνκο που σε κενή εστία έκανε αυτό για το οποίο τον απέκτησε η ΑΕΚ.
Το γκολ αυτό χώριζε και τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, με τον Λεονάρντο να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 58, έπειτα από όμορφη ασίστ του Μπλάνκο. Ο βραζιλιάνος είχε περάσει στο ημίχρονο στη θέση του Χέρσι. Το γκολ αυτό ήταν και το τελευταίο της αναμέτρησης, με τις πολλές αλλαγές αλλά και τη δυνατή μπόρα που ξέσπασε, βαραίνοντας το γήπεδο, να ρίχνουν τον ρυθμό του αγώνα.
Πανέτοιμος ο Αρτσε
Ο Αρτσε Μπιάνκι αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης έχοντας πολύ καλή απόδοση, τόσο με παρτενέρ τον Ζεράλντο, όσο και με τον Μαϊστόροβιτς. Καλές εντυπώσεις άφησε και ο Χέρσι όσο αγωνίστηκε, δείχνοντας όμως ότι χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του.
Από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, εξαιρετική παρουσία είχε ο Αραούχο, ενώ άρεσε και ο Γιαχάγια, πριν αντικτασταθεί από τον Σάββα Γκέντσογλου. Από κει και πέρα, δεν αγώνιστηκαν πολύ Μανωλάς, Κουτρομάνος και Λαγός, οι οποίοι πήραν απλά κάποια λεπτά συμμετοχής.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της εξ αναβολής αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας για την 31η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Ξεχείλιζε το πάθος στην Εθνική ανδρών χάντμπολ που νίκησε με 29-27 την Ολλανδία, μια από τις μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος, στο ματς για τα play offs του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος
LIVE: Βαλένθια – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βαλένθια – Παναθηναϊκός για το Game 5 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.