Προπονητής του Ολυμπιακού και με τη... βούλα είναι από την Τετάρτη (27/5) το μεσημέρι ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο γεωργιανός τεχνικός βρέθηκε στα γραφεία τις ΠΑΕ Ολυμπιακός και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Η επίσημη παρουσίαση του Κετσπάγια θα γίνει την Πέμπτη (28/5) το μεσημέρι (13:00).
Προπονητής του Ολυμπιακού και με τη… βούλα είναι από την Τετάρτη (27/5) το μεσημέρι ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο γεωργιανός τεχνικός βρέθηκε στα γραφεία τις ΠΑΕ Ολυμπιακός και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».
Η επίσημη παρουσίαση του Κετσπάγια θα γίνει την Πέμπτη (28/5) το μεσημέρι (13:00GR).
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:
«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την οριστικοποίηση της συμφωνίας της με τον προπονητή κ. Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση, που θα γίνει αύριο Πέμπτη 28 Μαΐου και ώρα 13:00, στα γραφεία της Π.Α.Ε. στην πλατεία Αλεξάνδρας».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.
Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου Ριβάλντο που πέρασε κι από τη χώρα μας. έκλεισε 54 χρόνια ζωής και μοιράστηκε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του με τους δικούς του ανθρώπους.