Οι επίσημες φωτογραφίες του νέου Opel Astra
Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου Opel Astra, όπως άλλωστε και τα βασικά χαρακτηριστικά του γερμανικού best seller.
Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν. Το Opel Astra θα αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα εκθέματα στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο.
Η δημοσίευση των πρώτων επίσημων φωτογραφιών του γερμανικού best seller αποκαλύπτει με λεπτομέρεια τα σχεδιαστικά -και όχι μόνο- χαρακτηριστικά του πεντάθυρου αμαξώματός του, τα οποία παραπέμπουν στο μεγαλύτερο και καθόλα πετυχημένο Insignia.
Αλλωστε και στις δύο περιπτώσεις η σχεδιαστική υπογραφή ανήκει στον Mark Adams, γεγονός που δικαιολογεί την ταύτιση των δυο αυτοκινήτων.
Το ανανεωμένο προφίλ του Astra τέταρτης γενιάς συνοδεύεται από τις σημαντικά αυξημένες εξωτερικές διαστάσεις του αμαξώματος.
Το μήκος του τελευταίου αγγίζει, πλέον, τα 4,4 μέτρα, καθώς το μεταξόνιο έχει «κερδίσει» περισσότερα από επτά εκατοστά.
Ανάλογο είναι και το παράδειγμα των μετατροχίων, γεγονός που συνδυάζεται με την παρουσία ενός νέου, ημιάκαμπτου πιθανότατα, άξονα που συνδέει τους πίσω τροχούς.
Τα πρότυπα του Insignia ακολουθεί και το τεχνολογικό προφίλ του αυτοκινήτου, καθώς οι κορυφαίες εκδόσεις του θα εξοπλίζονται με ηλεκτρονικά ελεγχόμενες αναρτήσεις (Flex ride), προσφέροντας στον οδηγό τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις (standard, sport και tour).
Επίσης, το Adaptive Front Lighting θα προσαρμόζει τη δέσμη των προβολέων ανάλογα με την ταχύτητα κίνησης και τις καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ορατότητα.
Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί και η παρουσία ενός νέου, υπερτροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα 1.400 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 140 ίππους, αποτελώντας την αιχμή του δόρατος στις περισσότερες αγορές της Γηραιάς Ηπείρου.
Όλοι οι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου που θα εξοπλίσουν το μικρομεσαίο Opel θα πληρούν τις προδιαγραφές εκπομπής ρύπων EURO5, αποδίδοντας από 80 ως 180 ίππους.
Περισσότερες πληροφορίες για το γερμανικό best seller αναμένεται να ανακοινωθούν τους προσεχείς μήνες, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η εμπορική του διάθεση στην ευρωπαϊκή αγορά θα ξεκινήσει στο τέλος του έτους.
auto.in.gr
- Αντίστροφη μέτρηση για τις φορολογικές δηλώσεις: Πώς να αποφύγετε την παγίδα των τεκμηρίων
- Συνταγή: Ριγκατόνι με πέστο λιαστής ντομάτας και μανιτάρια
- Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο – Τι θα συζητηθεί
- Επικοινωνία της προέδρου του Μεξικού με τον Τραμπ μετά τον θάνατο του «Ελ Μέντσο»
- Διατροφή: Ποια είναι η καλύτερη ώρα να τρώμε για βράδυ;
- Καιρός: Λίγες νεφώσεις με πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά – Πού θα βρέξει
- Πώς σώζεται η περιουσία σας αποφεύγοντας τα δικαστήρια
- Μαρκ Ράφαλο VS Τζέιμς Κάμερον: Άν το deal της Netflix το έκλεινε η Paramount θα είχατε πρόβλημα με τα μονοπώλια;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/donna-elliot-NCh4pgfdYCA-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442