Ανέβηκαν στη Β Εθνική Ηλιούπολη και Δόξα, σε μπαράζ Ρόδος και Παναιτωλικός
Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, η Ηλιούπολη κατέκτησε την πρώτη θέση του 1ου ομίλου και προβιβάστηκε στην Β Εθνική, όπως και η Δόξα από τον 2ο όμιλο. Η Ρόδος τερμάτισε 2η και θα διεκδικήσει την άνοδο σε μπαράζ με τον Παναιτωλικό που επίσης κατετάγη δεύτερος στον Βορρά. Στο περιφερειακό υποβιβάστηκαν: Αγιος Δημήτριος, Κορωπί, Αστέρας Ρεθύμνου, Αιγάλεω, Αιολικός, Λαμία, ΠΑΣ Πρέβεζας, Εθνικός Κατερίνης, Αναγέννηση Αρτας και Ένωση Θράκης.
Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, η Ηλιούπολη κατέκτησε την πρώτη θέση του 1ου ομίλου, ύστερα από νίκη με 6-2 επί του Αγίου Δημητρίου και προβιβάστηκε στην Β Εθνική.
Η Ρόδος τερμάτισε δεύτερη και θα διεκδικήσει την άνοδο σε αγώνα μπαράζ με τον Παναιτωλικό που επίσης κατετάγη δεύτερος στον όμιλο του Βορρά.
Ο Αγιος Δημήτριος υποβιβάστηκε στο περιφερειακό, μαζί με το Κορωπί, τον Αστέρα Ρεθύμνου, το Αιγάλεω και τον Αιολικό, τη Λαμία, τον ΠΑΣ Πρέβεζας, τον Εθνικό Κατερίνης, την Αναγέννηση Αρτας και την Ένωση Θράκης.
Με… κυριακάτικο περίπατο
Η Ηλιούπολη έκανε περίπατο στο Μπραχάμι απέναντι στον Αγιο Δημήτριο. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να προηγούνται με 5-0 (!) από το πρώτο ημίχρονο, δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στο δεύτερο και εξασφαλίζοντας πολύ γρήγορα την πρώτη θέση στον όμιλο. Το τελικό 6-2 δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για την κυριαρχία της Ηλιούπολης, η οποία προβιβάστηκε στην Β Εθνική.
Η Ρόδος, παρά το γεγονός ότι αιφνιδιάστηκε από τον Αίαντα Σαλαμίνας ο οποίος προηγήθηκε μόλις στο 10 της αναμέτρησης, κατάφερε με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τριχιά, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, να κερδίσει 3-1 και να πάρει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό.
* Ο Φωστήρας έχει έναν μηδενισμό και -3 βαθμούς, ο Αστέρας Ρεθύμνου επίσης έχει έναν μηδενισμό και -3 βαθμούς, ενώ ο Αιολικός έχει 17 μηδενισμούς.
Και τυπικά 1η η Δόξα, στα μπαράζ ο Παναιτωλικός
Με την Δόξα Δράμας να έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση του 2ου ομίλου και παράλληλα την άνοδο της στην Β Εθνική, το ενδιαφέρον στράφηκε στο Αγρίνιο και την Πτολεμαΐδα, με τον Παναιτωλικό να παίρνει την πολύτιμη νίκη επί της Νίκης Βόλου με 2-0 και να είναι αυτός που θα διεκδικήσει την άνοδο σε αγώνα μπαράζ με την Ρόδο. Ο Εορδαϊκός ηττήθηκε στην έδρα του με 0-1 από τον Θερμαϊκό.
Οι Αγρινιώτες καθάρισαν την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο, καθώς στο 3 ο Παπαποστόλου και στο 36 ο Καραμαλίκης έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, βάζοντας τις βάσεις για την πολύτιμη νίκη. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και ο Παναιτωλικό πανηγύρισε την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.