Δευτέρα 20 Απριλίου 2026
weather-icon 15o
Ο Αρης κέρδισε τον Πανθρακικό με επική ανατροπή, αλλά… έχασε τα πλέι οφ

Ο Αρης κέρδισε τον Πανθρακικό με επική ανατροπή, αλλά… έχασε τα πλέι οφ

Σε έναν αγώνα «θρίλερ» ο Αρης επικράτησε 3-2 του Πανθρακικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χωρίς να καταφέρει, όμως, να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, καθώς και η Λάρισα πέρασε νικηφόρα από την Λειβαδιά. Η ομάδα της Κομοτηνής στο τελευταίο παιχνίδι του Φερέρα στον πάγκο της προηγήθηκε με 2-0, αλλά στην επανάληψη σημειώθηκε η απόλυτη ανατροπή.

89

Σε έναν αγώνα «θρίλερ» ο Αρης επικράτησε 3-2 του Πανθρακικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χωρίς να καταφέρει, όμως, να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, καθώς και η Λάρισα πέρασε νικηφόρα από τηην Λιβαδειά.

Η ομάδα της Κομοτηνής στο τελευταίο παιχνίδι του Φερέρα στον πάγκο της προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη σημειώθηκε η απόλυτη ανατροπή, καθώς ο Κάμπορα με δύο γκολ στις καθυστερήσεις χάρισε στην ομάδα του την νίκη… γοήτρου.

Οι γηπεδούχοι, πάντως, διαμαρτύρονται δικαιολογημένα για τη φάση του 82, όταν ο Δαλούκας αρνήθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Νέτο από τον Αργυρίου.

Ο Αρης άρχισε ορεξάτος τον αγώνα δημιουργώντας συνεχώς κινδύνους στην εστία του Ρούνιε. Οι «κίτρινοι» στην τελική προσπάθειά τους φάνηκαν επιπόλαιοι χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να παραβιάσουν την εστία του Ρούνιε.

Παρά τα άσχημα… μαντάτα από τη Λιβαδειά οι παίκτες του Μαζίνιο έδειξαν επιθετική διάθεση, αλλά ήταν απρόσεχτοι στα μετόπισθεν.
Ο Ζεντίλ ήταν ο κινητήριος μοχλός όλων των προσπαθειών του γηπεδούχων, χάνοντας όμως και ο ίδιος αρκετές ευκαιρίες για να χριστεί σκόρερ.

Εξαιρετική δουλειά έκανε και από δεξιά ο Νέτο με σέντρες – φαρμάκι στην καρδιά του Πανθρακικού, αλλά δεν υπήρχε ο παίκτης που θα αξιοποιούσε τις εμπνεύσεις του Βραζιλιάνου.

Στην αντίπερα όχθη ο Πανθρακικός προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά των «κιτρίνων» και κατάφεραν να «χτυπήσουν» σε καίρια σημεία με δύο τέρματα εξαιρετικής ομορφιάς.

Στο 28 ο Πόνσε και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Γήττας με δύο φωτοβολίδες έβαλαν τη σφραγίδα τους στο πρώτο μέρος, όπου οι Θεσσαλονικείς μπορεί να είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ήταν άνευροι στις προσωπικές μονομαχίες και φαίνεται ότι είχαν συνειδητοποιήσει ότι ήταν δύσκολο να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ.

Ο Μαζίνιο στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε τον Κάλβο στη θέση του Ρεγκέιρο για να δώσει περισσότερη επιθετική ώθηση στην ομάδα του. Ο Αρης συνέχιζε να χάνει ευκαιρίες, ο κόσμος δυσανασχετούσε στις εξέδρες και τελικά στο 63 το γκολ του Πρίττα μετρίασε κάπως τις… μουρμούρες στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 69, καθώς ο Στόικος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο κόσμος του Αρη προσπαθούσε να οδηγήσει τους παίκτες της ομάδας του στην ισοφάριση, ενώ και ο Μαζίνιο προσπαθούσε, από την πλευρά του, να ανακατέψει την τράπουλα.

Οι γηπεδούχοι πάντως δεν εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή τους, καθώς ήταν μονότονοι στην ανάπτυξή τους επιλέγοντας τις επιθέσεις από τον άξονα και όχι από τις πτέρυγες.

Πάντως, ο Αρης φάνηκε να διαμαρτύρεται δίκαια για μη καταλογισμό πέναλτι από τον Δαλούκα στο 82 σε ανατροπή του Νέτο από τον Αργυρίου. Το γεγονός αυτό προκάλεσε έκρηξη στην εξέδρα των Θεσσαλονικέων οι οποίοι… ασχολήθηκαν με τον διαιτητή της αναμέτρησης για αυτήν την απόφασή του.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, καθώς ο Κάμπορα, ο οποίος με δύο γκολ στις καθυστερήσεις έβαλε τη «σφραγίδα» του σε μια απίστευτη ανατροπή.

Ο κόσμος στις εξέδρες πανηγύρισε τη νίκη, ενώ φυσικά δεν ξέχασε τον Δαλούκα για τη φάση του 82.

Διαιτητής: Δαλούκας (Θεσσαλίας)

Κίτρινες: Βανγκέλι, Κάλβο, Νέτο, Κάμπορα – Στόικος, Ριέρα

Κόκκινη: Στόικος (69΄-δεύτερη κίτρινη)

ΑΡΗΣ (Μαζίνιο): Σηφάκης, Νέτο, Βαλεντίν, Κουλουχέρης (89 Λαμπριάκος), Βανγκέλι, Πρίττας, Μπατιόν, Τιάγκο, Χαβίτο, Καμπόρα, Ρεγκέιρο (46 Κάλβο).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Εμίλιο Φερέρα): Ρούνιε, Αγγελόπουλος, Ζαπρόπουλος (55 Τροϊζι), Ματάις, Γήττας, Ριέρα (75 Χαραλάμπους), Πόνσε, Στόικος, Λόπες, Αργυρίου, Ντιαλό (46 Μπεβάκουα).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Απριλίου 2026
Cookies