Δευτέρα 20 Απριλίου 2026
weather-icon 15o
Ετοιμοπόλεμοι Πατσατζόγλου και Μπελούτσι για τον Αστέρα

Ετοιμοπόλεμοι Πατσατζόγλου και Μπελούτσι για τον Αστέρα

Μετά τον Νικοπολίδη σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μπήκαν και οι Πατσατζόγλου, Μπελούτσι δίνοντας ακόμα περισσότερες λύσεις στον Ερνέστο Βαλβέρδε εν όψει ου επαναληπτικού της Πέμπτης (9/4, 18:00) με τον Αστέρα Τρίπολης, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

89

Ο Ολυμπιακός ανεβάζει στροφές ενόψει του επαναληπτικού της Πέμπτης (9/4, 18:00) με τον Αστέρα Τρίπολης, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Τα ευχάριστα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ότι μετά τον Νικοπολίδη σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μπήκαν και οι Πατσατζόγλου και Μπελούτσι.

Ωστόσο, ο Ματ Νταρμπισάιρ έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης.

Εκτός από τον άγγλο άσο, από την προπόνηση απουσίασε και ο Ντιντιέ Ντομί, που είχε ενοχλήσεις στον δεξιό αχίλλειο και φυσικά ο Κώστας Μήτρογλου, που συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί με προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εντός έδρας ματς με τον Αστέρα θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Τετάρτης στις 19:00GR, όταν και θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση.

Το 2-2 του πρώτου αγώνα στην Τρίπολη δίνει φυσικά προβάδισμα πρόκρισης στον Ολυμπιακό, ωστόσο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζητάει προσοχή, ώστε η ομάδα να φτάσει στον τελικό και να διεκδικήσει το νταμπλ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Απριλίου 2026
Cookies