Η Χόβεντ στο δρόμο της Βουλιαγμένης για τον τελικό
Την ουγγρική Χόνβεντ καλείται να αντιμετωπίσει η γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης, στον ημιτελικό του φάιναλ-φορ του Τσάμπιονς Καπ, που θα διεξαχθεί στο Κίρισι της Ρωσίας το διήμερο 4-5 Απριλίου.
Την ουγγρική Χόνβεντ καλείται να αντιμετωπίσει η γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης, στον ημιτελικό του φάιναλ-φορ του Τσάμπιονς Καπ, που θα διεξαχθεί στο Κίρισι της Ρωσίας το διήμερο 4-5 Απριλίου.
Η κλήρωση των ημιτελικών έγινε σήμερα στην έδρα της LEN, στη Ρώμη, και μπορεί να θεωρηθεί καλή για την ελληνική ομάδα, αφού απέφυγε τα δύο φαβορί της διοργάνωσης, την κάτοχο του τροπαίου και πρωταθλήτρια Ιταλίας, Οριζόντε Κατάνια, και την οικοδέσποινα Κίνεφ Κίρισι. Οι δύο τελευταίες συγκροτούν το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών.
Στόχος του ΝΟΒ θα είναι να επαναλάβει την περσινή επιτυχία του απέναντι στη Χόνβεντ, την οποία απέκλεισε στα προημιτελικά της ίδιας διοργάνωσης, νικώντας την με 10-7 μέσα στη Βουδαπέστη (το πρώτο ματς στην Αθήνα είχε λήξει ισόπαλο 9-9).
Στη φετινή περίοδο, η ουγγρική ομάδα αντιμετώπισε στην β΄ προκριματική φάση, στη Νίκαια της Γαλλίας, τη Γλυφάδα, την οποία νίκησε με 10-7. Προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου ξεπέρασε δια… περιπάτου το εμπόδιο της ολλανδικής Χετ Ράβιν (νίκες 11-7 εκτός και 18-4 εντός), παίρνοντας το εισιτήριο για το φάιναλ-φορ.
Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή επιτυχία της Χόνβεντ σημειώθηκε το 2006 επί ελληνικού εδάφους, όταν κατέκτησε το LEN Trophy στην τελική φάση που φιλοξενήθηκε στη Γλυφάδα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας