Περίπου 1,2 εκατ. ευρώ συγκεντρώθηκαν στον τηλεμαραθώνιο για τη Γάζα
Σε 1,2 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι εισφορές στον τηλεμαραθώνιο που διοργάνωσε τη Δευτέρα η ΕΡΤ, σε συνεργασία με 11 κοινωνικούς φορείς, για την αποκατάσταση του Χριστιανικού Νοσοκομείου στη Γάζα, που καταστράφηκε ολοσχερώς στους τελευταίους βομβαρδισμούς.
Σε 1,2 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι εισφορές στον τηλεμαραθώνιο που διοργάνωσε τη Δευτέρα η ΕΡΤ, σε συνεργασία με 11 κοινωνικούς φορείς, για την αποκατάσταση του Χριστιανικού Νοσοκομείου στη Γάζα, που καταστράφηκε ολοσχερώς στους τελευταίους βομβαρδισμούς.
Το νοσοκομείο, που θα σχεδιαστεί από την αρχή από μηχανικούς του Τεχνικού Επιμελητηρίου, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους κατοίκους της περιοχής που το έχουν ανάγκη, ανεξαρτήτως θρησκεύματος.
Παρουσιαστές, στο στούντιο Δ της ΕΡΤ, ήταν οι Βασίλης Λυριτζής, Δημήτρης Οικονόμου, Κατερίνα Μπακογιάννη, Τάκης Σπηλιόπουλος, Πόπη Τσαπανίδου, Μπήλιω Τσουκαλά, Ειρήνη Νικολοπούλου, Προκόπης Δούκας και Μαρία Χούκλη.
Στο στούντιο Γ, η Ρίκα Βαγιάννη και η Μάριον Μιχελιδάκη υποδέχονταν τα μουσικά σχήματα που πλαισίωναν το καλλιτεχνικό κομμάτι του Τηλεμαραθωνίου.
Παράλληλα, λειτουργούσε και ειδικό τηλεφωνικό κέντρο με τον αριθμό 211-1818004 για τις ανάγκες της διοργάνωσης.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας