Ένας ακόμα ψύχραιμος πιλότος προσγείωσε αεροσκάφος που χτυπήθηκε από κεραυνό
Αεροσκάφος των βρετανικών αερογραμμών χτυπήθηκε από κεραυνό το βράδυ της Δευτέρας, ενώ βρισκόταν στη διαδικασία προσγείωσης στο αεροδρόμιο Πάφου. Ψύχραιμος ο κυβερνήτης προσγείωσε το αεροσκάφος, ενώ επιβάτες και πλήρωμα αποβιβάστηκαν χωρίς πρόβλημα.
30
Αεροσκάφοςτων βρετανικών αερογραμμών χτυπήθηκε από κεραυνό, ενώ βρισκόταν στη διαδικασία προσγείωσης στο αεροδρόμιο Πάφου.
Ψύχραιμος ο κυβερνήτης προσγείωσε το αεροσκάφος με ασφάλεια στο αεροδρόμιο και οι επιβάτες και το πλήρωμα αποβιβάστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα.
Οι 92 επιβάτες της πτήσης αισθάνθηκαν ένα ισχυρό τράνταγμα, όταν οι τροχοί του αεροσκάφους άγγιζαν το έδαφος.
Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο στο μπροστινό μέρος κοντά στο πιλοτήριο.
Η εταιρεία έχει καθηλώσει το αεροσκάφος και αύριο τεχνικοί θα διαπιστώσουν, αν υπάρχει μηχανικό πρόβλημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πνιγμοί και ατυχήματα στη θάλασσα: Μειώθηκαν πολύ οι θάνατοι, όμως 4 παιδιά έχασαν τη ζωή τους – Τι πρέπει ακόμα να γίνει
- Τετραήμερη εργασία: Το «ιερό δισκοπότηρο» της σύγχρονης αγοράς εργασίας
- Οι πρωτοβουλίες της ελληνικής διπλωματίας για τους Παλαιστίνιους – Τι προτείνει για τα έσοδα εκκαθάρισης
- Στην… πρέσα του ΟΠΕΚΕΠΕ και των υποκλοπών
- Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ: «Η Ευρώπη δεν πρέπει να γονατίζει μπροστά στις ΗΠΑ»
- Ευρώπη: Η βίαιη ενηλικίωση των Βρυξελλών
- Από τον Έπσταϊν στον Diddy; Η Σάρα Φέργκιουσον στη σκιά των σεξουαλικών σκανδάλων
- Next please: Τα dating apps μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στη μοναξιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442