Με απόντα τον Νάτσο Γκαρσία έγινε η προπόνηση του Αρη την Παρασκευή. Ο Βολιβιανός μέσος προτιμήθηκε να μείνει εκτός δράσης, περισσότερο για προληπτικούς λόγους. «Μας δίνεται η δυνατότητα να παλέψουμε για τη νίκη» δήλωσε ο Μαζίνιο εν όψει Λάρισας.
Με απόντα τον Νάτσο Γκαρσία έγινε η προπόνηση του Αρη την Παρασκευή. Ο Βολιβιανός μέσος προτιμήθηκε να μείνει εκτός δράσης, περισσότερο για προληπτικούς λόγους.
Με ατομικό πρόγραμμα εξακολουθεί να κινείται ο τραυματίας (διάστρεμμα) Θέμης Κουλουχέρης, ο οποίος δεν υπολογίζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λάρισα, όπως ισχύει και για τον τιμωρημένο Βίκτορ Βιτόλο.
Για τη μάχη στο Αλκαζάρ, με γραπτή τοποθέτησή του, ο Ιομάρ Μαζίνιο δήλωσε: «Μας περιμένει την Κυριακή ένας ακόμη δύσκολος αγώνας με έναν άμεσο αντίπαλο, όπου μας δίνεται η δυνατότητα να παλέψουμε για τη νίκη και να τον φτάσουμε στη βαθμολογία.
»Αυτός είναι και ο μοναδικός μας σκοπός, ώστε να αυξήσουμε ακόμη περισσότερο την αισιοδοξία μας για την κατάκτηση μίας θέσης που θα μας οδηγήσει στα πλέι οφ. Εφόσον μάλιστα επιτευχθεί ο σκοπός μας, πλέον θα εξαρτάται μόνο από μας η συμμετοχή μας στα πλέι οφ. Για μας είναι πολύ σημαντικό που θα έχουμε κοντά μας τους οπαδούς μας για να στηρίξουν την προσπάθειά μας. Συν τοις άλλοις, η παρουσία των φιλάθλων μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο σε όλη την ομάδα για να διεκδικήσει τη νίκη».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.