Καλά λόγια για Ταχτσίδη αλλά και παράπονα για άλλους από τον Μπάγεβιτς
Παράπονα για τη συμπεριφορά κάποιων εκ των παικτών που χρησιμοποίησε εξέφρασε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά τη νίκη επί του Θρασύβουλου στο Ολυμπιακό στάδιο. Παράλληλα παραδέχτηκε ότι η ομάδα του έκανε κακή εμφάνιση της ομάδας, αλλά υποστήριξε ότι βρίσκεται ακόμα μέσα στους στόχους της. Μίλησε με καλά λόγια για τον Ταχτσίδη, αλλά τόνισε ότι έχει ακόμα δρόμο μπροστά του.
Παράπονα για τη συμπεριφορά κάποιων εκ των παικτών που χρησιμοποίησε εξέφρασε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά τη νίκη επί του Θρασύβουλου στο Ολυμπιακό στάδιο. Παράλληλα παραδέχτηκε ότι η ομάδα του έκανε κακή εμφάνιση της ομάδας, αλλά υποστήριξε ότι βρίσκεται ακόμα μέσα στους στόχους της. Μίλησε με καλά λόγια για τον Ταχτσίδη, αλλά τόνισε ότι έχει ακόμα δρόμο μπροστά του.
«Ήταν ένα άσχημο παιχνίδι από δική μας πλευρά. Αξίζουν μόνοι οι τρεις βαθμοί από το ματς. Περιμέναμε να είναι δύσκολο το ματς από τις πολλές ελλείψεις παικτών στις προπονήσεις. Όχι όμως και τόσο άσχημα. Με στεναχωρεί περισσότερο η αγωνιστική συμπεριφορά μερικών παικτών μας» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της «Ένωσης».
Και συνέχισε:
«Είμαστε μέσα στους στόχους μας, αλλά θέλω να δώσω ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες που έχω. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι με μερικούς παίκτες που δεν κερδίζουμε τίποτα από αυτούς. Δεν μου αρέσει η συμπεριφορά τους.
» Πρέπει να αλλάξουμε. Είπα από μερικούς παίκτες δεν έμεινα ευχαριστημένος. Δεν χρειάζεται να πω ονόματα. Οι μικροί δεν μπορεί να πεις ότι τα πήγαν άσχημα. Μπορούσαν και καλύτερα. Μπορεί και να φταίει η νοοτροπία κάποιων παικτών μας.
» Έχουμε παίκτες που δύσκολα συνεργάζονται. Δεν κρατάνε γραμμές. Είχαμε ελλείψεις αυτήν την εβδομάδα. Έλειπαν πολλές μέρες κάποιοι παίκτες. Όλα αυτά αφήνουν σημάδια. Με Ξάνθη θα δούμε ποιους θα έχουμε.
» Δεν είδα αδιαφορία. Αν την δω, θα τον βγάλω τον παίκτη έξω. Δεν σε κρατά η αδιαφορία μέσα στην ομάδα. Ξέρει τις θα κάνεις αν την δεις. Περίμενα έτσι το ματς, αλλά όχι τόσο άσχημα. Δεν είχαμε στο κέντρο τους παίκτες που έπρεπε. Δεν είχαμε κίνηση δεξιά και αριστερά. Δεν είχαμε βοήθειες. Λάθη πολλά. Δεν τα θέλω αυτά. Δεν έπαιρναν πρωτοβουλίες οι παίκτες. Μπορεί να κάνω και λάθος εγώ… Νεύρα υπάρχουν όταν δεν παίζεις καλά. Και σε άλλα ματς μερικοί έχουν.
» Απλά πρέπει να σκέφτονται πιο καλά μέσα στο ματς. Μην περιμένετε διαφορά 100% από την ΑΕΚ. Θα υπάρχει διαφορά, θα πάμε ακόμα καλύτερα. Σήμερα είχαμε πολλές αλλαγές. Πρέπει να διαλέξουμε τι θέλουμε. Είμαστε κοντά στους στόχους μας. Στο Κύπελλο και στα πλέι οφ. Δύσκολα να παίξουμε και καλό παιχνίδι.
» Συνέχεια θα πηγαίνουμε καλύτερα. Σήμερα όμως έπαιξε και ο αντίπαλος πίσω, εμείς δεν θέλαμε να φάμε γκολ. Δεν θέλαμε να κυνηγάμε αποτέλεσμα. Είχαμε όμως και πολλές ευκαιρίες».
Ο σερβοέλληνας τεχνικός τόνισε ότι ο Ταχτσίδης δεν είναι ξεχασμένος, τον χαρακτήρισε μέλλον της ΑΕΚ, αλλά ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται χρόνος για την ανάδειξη παικτών:
«Δεν είναι ξεχασμένος ο Ταχτσίδης. Είναι 18 ετών. Αύριο (σ.σ.: Κυριακή) γίνεται 18. Εσείς θέλετε και στόχους και όλα μαζί. Δεν σε αφήνουν όμως κάποια πράγματα. Είναι παίκτης μέλλοντος. Η ΑΕΚ περιμένει πολλά από αυτόν. Δεν τον έχω ξεχάσει. Έχουμε και άλλους παίκτες που αξίζουν.
» Έχουμε πολλούς μικρούς που πρέπει να δούμε τι θα γίνει μαζί τους. Πρέπει να ξέρουμε τι θέλουμε. Ήταν άσχημο παιχνίδι από εμάς, προσπάθησαν τα παιδιά, αλλά όχι όσο θα μπορούσαν. Πρέπει να πάμε ήρεμα με τον Ταχτσίδη. Δεν χρειάζεται να τον βάλετε ψηλά εσείς τώρα. Έχει δρόμο ακόμα. Μακάρι να είναι αμέσως. Μπορείς να πεις ότι ήταν και ήρωας σήμερα. Έβαλε το γκολ, οπότε ποδοσφαιρικά ήταν ο ήρωας σήμερα».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.