Αύξηση 2,60% σημείωσε η μέση τιμή της αμόλυβδης το πρώτο δεκαήμερο του 2009
Αύξηση κατά 2,60% σημείωσε η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης το πρώτο δεκαήμερο του 2009, παρά την παραμονή τις τιμής του πετρελαίου διεθνώς σε χαμηλά επίπεδα. Η μέση τιμή διαμορφώθηκε στις 9 Ιανουαρίου στο 0,830 ευρώ ανά λίτρο.
Αύξηση κατά 2,60% σημείωσε η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης το πρώτο δεκαήμερο του 2009, παρά την παραμονή τις τιμής του πετρελαίου διεθνώς σε χαμηλά επίπεδα.
Ειδικότερα, η μέση τιμή της αμόλυβδης, σύμφωνα με πανελλαδικές μετρήσεις τιμών του ΥΠΑΝ σε 2.300 περίπου πρατήρια, διαμορφώθηκε στις 9 Ιανουαρίου 2009 στα 0,830 ευρώ ανά λίτρο σημειώνοντας αύξηση κατά 2,60% σε σχέση με τα 0,809 ευρώ ανά λίτρο, που ήταν η μέση τιμή της αμόλυβδης στις 2 Ιανουαρίου 2009.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.