Ο Μπολτ θα τρέχει με… 200.000 δολάρια για κάθε εμφάνιση
Η μετοχή του Ουσέιν Μπολτ έχει ανέβει κατακόρυφα στο χρηματιστήριο του παγκοσμίου αθλητισμού μετά τα τρία παγκόσμια ρεκόρ που σημείωσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Σύμφωνα με εκτιμήσεις ευρωπαίων μάνατζερ ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ θα αμείβεται με 200.000 δολάρια για τους αγώνες που θα συμμετάσχει μέχρι το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βερολίνου.
Η μετοχή του Ουσέιν Μπολτ έχει ανέβει κατακόρυφα στο χρηματιστήριο του παγκοσμίου αθλητισμού μετά τα τρία παγκόσμια ρεκόρ που σημείωσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις ευρωπαίων μάνατζερ ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ θα αμείβεται με 200.000 δολάρια για τους αγώνες που θα συμμετάσχει μέχρι το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βερολίνου.
Σύμφωνα με τον γνωστό μάνατζερ Ρικι Σιμς, ο οποίος καταρτίζει το αγωνιστικό πρόγραμμα του Μπολτ από το 2004, ο τραπεζικός λογαριασμός του Τζαμαϊκανού θα αυξηθεί σημαντικά μετά τα αγωνιστικά… επιτεύγματά του στην Κίνα.
«Σίγουρα τα έσοδα θα τον κάνουν εκατομμυριούχο, αλλά δεν μπορεί να φθάσει στα επίπεδα ενός Μπέκαμ, Τάιγκερ Γουντς ή Φέντερερ», τόνισε ο Σιμς, ο οποίος επισήμανε ότι θα πρέπει ο Μπολτ να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο ενόψει Λονδίνου.
«Ο Ουσέιν βρίσκεται στην αρχή της καριέρας του και θέλουμε να βρίσκεται σε ψηλό επίπεδο για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Το 2013 μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν και να γίνει ο πρώτος αθλητής του στίβου που θα έχει έσοδα 10 εκατομμυρίων δολαρίων», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σιμς.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.