Χωρίς τους «κιτρινισμένους» Ρεγκέιρο, Ρονάλντο ο Αρης στην Κομοτηνή
Οι ποδοσφαιριστές του Αρη, Μάριο Ρεγκέιρο και Ρονάλντο Γκιάρο, συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να εκτίσουν την ποινή τους, στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής απέναντι στον Πανθρακικό.
Οι ποδοσφαιριστές του Αρη, Μάριο Ρεγκέιρο και Ρονάλντο Γκιάρο, συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να εκτίσουν την ποινή τους, στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής απέναντι στον Πανθρακικό.
Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό συνεχίστηκε με την προπόνηση της Τρίτης, όπου ο Κίκε Ερνάντεθ εξέφρασε στους παίκτες του, την ικανοποίησή του για την απόδοση που είχαν κατά την διάρκεια του β ημιχρόνου απέναντι στην Ξάνθη, ζητώντας να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο.
Μοναδικοί απόντες από το πρόγραμμα ήταν οι Φελίπε και Κέλεμεν. Ο πρώτος κάνει θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, ενώ ο δεύτερος ξεκίνησε να τρέχει μόνος του, μετά την θλάση που τον ταλαιπωρούσε.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Με κορυφαίους τους Χαϊδεμένος και Μπουζούλα, που σημείωσαν από 14 πόντους έκαστος ο Ολυμπιακός επικράτησε με 72-65 τον Προμηθέα Πατρών και κατέκτησε το 53ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.
Η ΑΕΚ νίκησε τον Πανιώνιο στη Γλυφάδα με 71-57 του Πανιωνίου για την 25η αγωνιστική GBL και σε περίπτωση που οι «κυανέρυθροι» ηττηθούν από τον Άρη, τότε θα υποβιβαστούν στην Α2 ανδρών.