Στην κορυφή του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής η Ηλιούπολη
Η Κόρινθος πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Ρόδου (1-1), λίγα δευτερόλεπτα πριν ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής. Ο Στρέπι έσωσε την... παρτίδα για τους κορίνθιους, καθώς ισοφάρισε στο 89 για την ομάδα του και τη διατήρησε ένα βαθμό πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας.
Η Κόρινθος πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Ρόδου (1-1), λίγα δευτερόλεπτα πριν ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής. Ο Στρέπι έσωσε την… παρτίδα για τους κορίνθιους, καθώς ισοφάρισε στο 89 για την ομάδα του και τη διατήρησε ένα βαθμό πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας.
Την ίδια στιγμή, η Ηλιούπολη πέρασε μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα και έφυγε με το διπλό από την έδρα του Ατσαλένιου (2-1), σε μία αναμέτρηση στην οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν αγωνιστική ετοιμότητα και ψυχραιμία, βελτιώθηκαν αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν στην ανατροπή.
Στα άλλα παιχνίδια, η Παναχαϊκή νίκησε δύσκολα τον Κεραυνό Κερατέας (1-0), με γκολ που πέτυχε ο Γκούρμα στο δεύτερο μόλις λεπτό. Οι πατρινοί διατήρησαν την επαφή τους με την κορυφή και έφτασαν τους οκτώ βαθμούς στο πρωτάθλημα.
Στον αντίποδα, ο Φωστήρας δεν τα κατάφερε στην έδρα του Ατσαλένιου και γνώρισε την ήττα (0-1), με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν πολύ θετικά δείγματα στο παιχνίδι τους και σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης.
Παράλληλα, αρκετά δυνατά έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα και ο Βύζας Μεγάρων, που επικράτησε εύκολα με 2-0 του Αιολικού, μετά από πολύ καλή εμφάνιση.
Την ίδια στιγμή, το Χαϊδάρι πήρε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς έφυγε με το διπλό από την έδρα του Αιγάλεω (2-0) και πήρε βαθμολογικές ανάσες εν όψει της δύσκολης συνέχειας.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.