Στους κορυφαίους 100 του «Don Balon» Νίνης και Παπαδόπουλος!
Δύο Ελληνες ποδοσφαιριστές, ο Σωτήρης Νίνης του Παναθηναϊκού και ο Γιάννης Παπαδόπουλος του Ολυμπιακού, βρίσκονται στη λίστα του ισπανικού περιοδικού «Don Balon», με τους εκατό πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Το δημοσίευμα αναφέρεται σε ταλαντούχους νεαρούς παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.
Δύο Ελληνες ποδοσφαιριστές, ο Σωτήρης Νίνης του Παναθηναϊκού και ο Γιάννης Παπαδόπουλος του Ολυμπιακού, βρίσκονται στη λίστα του ισπανικού περιοδικού «Don Balon», με τους εκατό πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές του κόσμου.
Το δημοσίευμα αναφέρεται σε ταλαντούχους νεαρούς παίκτες, που έχουν ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις τους στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις και πάνε για… μεγάλα πράγματα στο μέλλον. Ο Σωτήρης Νίνης βρίσκεται στην 68η θέση, ενώ ο Γιάννης Παπαδόπουλος στην 76η.
Στον κατάλογο, φιγουράρουν ακόμα, ο Σεσκ Φαμπρέγας της Αρσεναλ, ο Μπενζεμά της Λιόν, ο Αντερσον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Αλμπέρτο Παλόσκι της Μίλαν.
Συγκίνηση στον Ολυμπιονίκη της γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια και τη σύζυγο του Βασιλική Μιλλούση καθώς είδαν την Σοφία τους να κατακτά 4 μετάλλια στον πρώτο της αγώνα.
Η Άρσεναλ δίνει το ματς της… ζωής της στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι (19/4, 18:30) κι αν χάσει… χάνεται – Ένας πραγματικός «τελικός» πρωταθλήματος για τον Μικέλ Αρτέτα!