«Επτάρα» της Ξάνθης πριν το φιλικό της Τετάρτης με τη Σλίβεν
Το πρώτο φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας σεζόν έδωσε η Ξάνθη, η οποία νίκησε 7-0 την ομάδα νέων στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου. Την Τετάρτη η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει σε φιλικό τη βουλγαρική Σλίβεν, ενώ την Παρασκευή θα αναχωρήσει για την Ολλανδία.
Το πρώτο φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας σεζόν έδωσε η Ξάνθη, η οποία νίκησε 7-0 την ομάδα νέων στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου με τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Ρατζίνσκι (2), Παππάς, Αγκάλι, Γκρζέλακ, Ζουέλα και Μασιέλ.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Γιάννης Ματζουράκης χρησιμοποίησε τους Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Κωστούλα, Βάλλα, Τζιωρτζιόπουλο, Παππά, Κιντάνα, Λορεφίσε, Γκρζέλακ, Ραντζίσκι και Αγκάλι.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Λυμπερόπουλος, Φλίσκας, Ροτζέριο, Ζουέλα, Μασιέλ, Μαρσέλο, Σουάνης, Λαμπριάκος, Ριζογιάννης, καθώς και δύο υπό δοκιμήν παίκτες, ένας Ρουμάνος κι ένας Βραζιλιάνος.
Στο μεταξύ, την Τετάρτη η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει σε φιλικό τη βουλγαρική Σλίβεν, ενώ την Παρασκευή θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας. Την Κυριακή οι «ακρίτες» θα αντιμετωπίσουν σε φιλική αναμέτρηση την Ουτρέχτη.
Συγκίνηση στον Ολυμπιονίκη της γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια και τη σύζυγο του Βασιλική Μιλλούση καθώς είδαν την Σοφία τους να κατακτά 4 μετάλλια στον πρώτο της αγώνα.
Η Άρσεναλ δίνει το ματς της… ζωής της στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι (19/4, 18:30) κι αν χάσει… χάνεται – Ένας πραγματικός «τελικός» πρωταθλήματος για τον Μικέλ Αρτέτα!