Νίκη για την Ομόνοια, «οδύσσεια» για 12 οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι
Μία παράτολμη περιπέτεια έζησαν 12 οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίοι αποφάσισαν να μεταβούν στους Νήσους Φερόε για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με την τοπική Στρέιμουρ για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου UEFA. Πάνυως, τόσο η Σίτι όσο και η Ομόνοια ξεκίνησαν νικηφόρα την προσπάθειά τους. Τα αποτελέσματα όλων των αγώνων της Πέμπτης...
Μία παράτολμη περιπέτεια έζησαν 12 οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίοι αποφάσισαν να μεταβούν στους Νήσους Φερόε για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με την τοπική Στρέιμουρ για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου UEFA.
Δεν χρειάζονται λεπτομέρειες για να γίνει αντιληπτή η χαοτική διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το ταξίδι μέχρι την απομακρυσμένη πόλη Τόρσαβν ήταν μία αγγαρεία για τους ίδιους τους παίκτες της Σίτι, όμως όπως αποδεικνύεται, οι 12 φίλαθλοι της ομάδας είχαν διαφορετική εντύπωση.
Έτσι, μετέβησαν οδικώς από το Μάντσεστερ στο Αμπερντίν της Σκωτίας και από εκεί πήραν φέρι μποτ μέχρι το Λέρβικ των νήσων Σέτλαντ. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα ψαροκάικο μήκους 72 ποδιών, το οποίο τους μετέφερε στο Τόρσαβν, μετά από ταξίδι που κράτησε περίπου μία ολόκληρη ημέρα, λόγω των άσχημων συνθηκών στη θάλασσα.
Μάλιστα, ο κάθε ένας από τους 12 φιλάθλους πλήρωσε 285 λίρες (περίπου 360 ευρώ) μόνο στο ψαροκάικο για να τους μεταφέρει.
Εν τω μεταξύ, στις πρώτες αναμετρήσεις για τον Α προκριματικό γύρο του Κυπέλλου UEFA σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Συγκίνηση στον Ολυμπιονίκη της γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια και τη σύζυγο του Βασιλική Μιλλούση καθώς είδαν την Σοφία τους να κατακτά 4 μετάλλια στον πρώτο της αγώνα.
Η Άρσεναλ δίνει το ματς της… ζωής της στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι (19/4, 18:30) κι αν χάσει… χάνεται – Ένας πραγματικός «τελικός» πρωταθλήματος για τον Μικέλ Αρτέτα!